Κυκλάδες: Ο Ετεοκλής έδεσε τα πλοία προς Κυκλάδες

Οι υποψίες για τον Ετεοκλή επαληθεύτηκαν... Μπορεί η εικόνα της θάλασσας από το μπαλκόνι μας και με θέα τη Νάξο να δείχνει ήρεμη, όμως δεν είναι έτσι ακριβώς και δεμένα στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας (αλλά και του Λαυρίου) παρέμειναν τα πλοία που εκτελούν δρομολόγια για τα νησιά των Κυκλάδων. Ο λόγος; Εεεε θέλει να σκέψη; Λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας με το όνομα "Ετεοκλής", που ξεκίνησε από χθες το βράδυ να πλήττει την Ελλάδα.

Και όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά " Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 14/12/2019 και μέχρι νεωτέρας , λόγω ισχυρών θυελλωδών ανέμων, ισχύει απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου για τα νησιά του Αιγαίου. Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Αργοσαρωνικού με πλοία κλειστού τύπου.

Παρακαλούνται οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να επικοινωνούνε με τα κατά τόπους Λιμεναρχεία".

Να σημειώσουμε ότι το Express Scopelitis είναι στην Αμοργό (Κατάπολα) και παραμένει έως νεωτέρας και το "Αρτεμις" είναι στην Μήλο κάτι που σημαίνει ότι τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν.. Το "Θεολόγος" είναι στη Μύκονο και το απόγευμα αναμένεται να φύγει το Olympus για Μήλο - Σαντορίνη και Ρέθυμνο.... 

Οι επιβάτες που επιθυμούν τα ταξιδέψουν, καλό θα ήταν να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμάνια και πρακτορεία για να ενημερωθούν σχετικά με την εξέλιξη του απαγορευτικού απόπλου και τον προγραμματισμό των δρομολογίων που δεν εκτελέστηκαν.