Κυκλάδες: Πρόβλημα με το "Super Express", έδεσε στην Τήνο

Οπως διαβάσαμε πριν από λίγο μέσω της ιστοσελίδας στα social media shiptravelers... "Λόγω τεχνικού προβλήματος στην τουρμπίνα μιας μηχανής , το Super Express έδεσε στο λιμάνι της Τήνου, λίγο πριν τις 8 το βράδυ... . Οι 281 επιβάτες θα προωθηθούν με το SUPERRUNNER μέχρι τη Μύκονο και μετά με το Super Speed για Πάρο - Νάξο..Oι επιβάτες του SUPER EXPRESS για Πειραιά θα προωθηθούν με το BLUE STAR NAXOS στις 23.45 "

Ομως, τα πράγματα όπως αποδεικνύεται είχαν ξεκινήσει στραβά από το πρωί... Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα protothema.gr με δημοσίευση της είδησης στις 19.30... " Με βλάβη έφυγε από την Άνδρο για Τήνο και Μύκονο το ταχύπλοο «Super Express», σύμφωνα με πληροφορίες. Το υπερσύγχρονο, όπως έχει διαφημιστεί, ταχύπλοο, στάματησε εντελώς έξω από το λιμάνι του Γαυρίου, στην Άνδρο.

Αντί να επιστρέψει πίσω στο λιμάνι, συνέχισε με ταχύτητα μόλις πέντε μιλίων την πλεύση του, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των 281 επιβατών, καθώς έπλευσε προς Τήνο, παρά την βλάβη.

Ανακοινώσεις έγιναν μόνο έπειτα από μία ώρα, και αφού ήδη οι επιβάτες είχαν αρχίσει να διαμαρτύρονται για την ταλαιπωρία.

Αυτήν την ώρα, προσεγγίζει το λιμάνι της Τήνου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μηχανική βλάβη είχε παρουσιαστεί ήδη από το πρωινό δρομολόγιο, όταν το σκάφος έκανε 3,5 ώρες για να φτάσει στη Ραφήνα από την Άνδρο".