Κυκλάδες - Σαντορίνη: Και τον Μάιο συνεχίζονται οι έλεγχοι (rapid tests)

Naxospress - Σαντορίνη

Η προσπάθεια του Δήμου Θήρας (σε συνεργασία με το Νοσοκομείο του νησιού) για την καλύτερη δυνατή ιχνηλάτηση και θωράκιση της Σαντορίνης απέναντι στην πανδημία καλά κρατεί... Και τα δωρεάν rapid tests συνεχίζονται με τον ίδιο δυναμικό ρυθμό, πόσο μάλλον που βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου...

Οπότε; Συνεχίζεται και τον Μάιο κανονικά το πρόγραμμα των εβδομαδιαίων δωρεάν rapid test από το Δήμο Θήρας σε συνεργασία με το Γενικό νοσοκομείο Θήρας, ενώ κάθε Σάββατο το κλιμάκιο των νοσοκόμων βρίσκεται και σε διαφορετικό χωριό για την εξυπηρέτηση των πολιτών που δεν μπορούν να μεταβούν στο νοσοκομείο στην πόλη των Φηρών.

Το πρόγραμμα μέχρι και το Σάββατο 8 Μαΐου έχει ως εξής:

@ Πέμπτη 06/05 και Παρασκευή 07/05 από 10.00 έως 12.30 στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Το Σάββατο 8 Απριλίου 2021 το κλιμάκιο του νοσοκομείου θα βρίσκεται στην Έξω Γωνιά, στην αίθουσα του Ιερού Ναού του Άγιου Χαραλάμπους από τις 11.00 έως και τις 14.00.

Η Αντιδήμαρχος Υγείας Θήρας κα Σοφία Κίτσου, καλεί όλους τους πολίτες να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και να κάνουν το rapid test, καλύπτοντας έτσι το κενό των ημερών του Πάσχα που λόγω των αργιών δεν πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι.

Με τη στάση μας αυτή συμβάλλουμε ουσιαστικά στον διαγνωστικό έλεγχο για την υγειονομική θωράκιση των νησιών μας εν' όψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου που ξεκινά σε λίγες μέρες.

- Με την υπεύθυνη στάση μας συντηρούμε το καλό υγειονομικό επίπεδο στα νησιά μας και προστατεύουμε την υγεία των δημοτών μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News