Κυκλάδες - Σέριφος: Ετοιμότητα αλλά και ενημέρωση για εμβόλια

Σέριφος ...

Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και για την Σέριφο. Εντονη χιονόπτωση στα ορεινά με αποτέλεσμα όπως ενημερωθήκαμε από τον Δήμο, η οδική κυκλοφορία από τη Χώρα μέχρι τον Καλλίτσο, από τη βόρεια πλευρά, καθώς και μέχρι το Μέγα Χωριό νοτιοδυτικά, πρέπει να γίνεται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και μόνο με οχήματα 4x4, ΠΑΝΤΑ με χαμηλή ταχύτητα!!!

Οπως ήταν αναμενόμενο, τα παιδιά ήταν αυτά που διασκέδασαν περισσότερο ενώ οι άνθρωποι του Δήμου είναι σε ετοιμότητα για να αποκαταστήσουν τα όποια πρβλήματα δημιουργηθούν... Επιφυλακή για άμεση αντίδραση... 

Απο εκεί και πέρα, και ο Δήμος Σερίφου μπαίνει στο ...τρυπάκι της ενημέρωσης σχετικά με τον εμβολιασμό που θα ξεκινήσει τις επόμενες ώρες...

Και η ενημέρωση αναφέρει: Για τον εύρυθμο προγραμματισμό των εμβολιασμών και την εξασφάλιση του απαιτούμενου αριθμού εμβολίων, καλούνται οι κάτοικοι Σερίφου (δημότες και μη) οι οποίοι ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα από 60 ετών και άνω να δηλώσουν την επιθυμία τους για εμβολιασμό κατά του COVID-19 στα εξής σημεία:

- ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΙΦΟΥ, τηλ. επικοινωνίας: 2281052545

- ΔΗΜΟ ΣΕΡΙΦΟΥ, τηλ. επικοινωνίας: 2281051210

- ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΕΡΙΦΟΥ, τηλ. επικοινωνίας: 228151700

Τα στοιχεία που θα πρέπει να δηλωθούν είναι:

- ΕΠΩΝΥΜΟ

- ΟΝΟΜΑ

- ΑΜΚΑ

- ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

Οι κάτοικοι του νησιού που δεν έχουν ελληνική ιθαγένεια και δε διαθέτουν ΑΜΚΑ θα πρέπει να δηλώσουν αριθμό διαβατηρίου.

The residents of Serifos with non Greek nationality and without AMKA (social security number) are also entitled to receive vaccination. If you are over 60 years old and would like to get vaccinated please call and register yourself at KEP (2281052545), pharmacy (2281051700) or the municipality (2281051210).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News