Κυκλάδες – Σέριφος: Ξεκινάει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού

Δημαρχείο Σερίφου

 Μετά τον Δήμο Κύθνου, τον Δήμο Κιμώλου και ο Δήμος Σερίφου προχωρεί σε ανακοίνωση όσον αφορά τον εμβολιασμό, όσον αφορά τον γενικό πληθυσμό… Και αναφερόμαστε στους κατοίκους από 19 έως και 59 ετών….

Και η σχετική ανακοίνωση έρχεται από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Στέλιος Λιβάνιος που ενημερώνει για τον τρόπο επικοινωνίας και πως θα μπορέσουν να εμβολιαστούν…

«Μετά από στοχευμένες ενέργειες, αρκετών εβδομάδων, τόσο του Δήμου Σερίφου όσο και του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σερίφου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα ότι προγραμματίζεται ο εμβολιασμός, για όσους το επιθυμούν και είναι ΜΟΝΙΜΟΙ κάτοικοι του νησιού μας να εμβολιαστούν, κατά του COVID-19.

Καλούμε όλους τους μόνιμους κατοίκους, που επιθυμούν να εμβολιαστούν, όπως τηλεφωνήσουν αποκλειστικά και μόνο, στο Δήμο Σερίφου στο τηλέφωνο 22810 51210 ή στο ΚΕΠ Σερίφου, στο τηλέφωνο  22810 52545. Οι επιθυμούντες θα δηλώνουν το Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας από Δευτέρα 29 Μαρτίου έως Παρασκευή 9 Απριλίου.

Η επιτυχία του εμβολιασμού που θα οδηγήσει στο να θωρακίσουμε υγειονομικά το νησί, βρίσκεται στο χέρι μας. Ας την αξιοποιήσουμε!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News