Κυκλάδες - Σίφνος: Πως θα εμβολιαστούν οι κάτοικοι ηλικίας 18-59 ετών

Σίφνος

Ο Δήμος Σϊφνου βλέπει καθημερινά τους κατοίκους της (άνω των 60 ετών) να εμβολιάζονται, μάλιστα έχουν γίνει περισσότεροι από 750 εμβολιασμοί (προσοχή έχει διαφορά από τους εμβολιασμένους) και τώρα έρχεται η ώρα του προγραμματισμού όσον αφορά τους κατοίκους από 18 έως 59 ετών... Και έχουμε την σχετική ανακοίνωνη από τον Δήμο (σε συνεργασία με το Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο) που ενημερώνει και για το που θα πρέπει να απευθυνθούν οι κάτοικοι για να έχουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση... 

Τι αναφέρει ο δήμος;  

Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί φίλοι,

Σας γνωρίζουμε ότι έως σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί στο Εμβολιαστικό Κέντρο Σίφνου 792 εμβολιασμοί σε κατοίκους του νησιού μας ηλικίας από 60 ετών και άνω.
Με δεδομένο ότι προγραμματίζεται η έναρξη των εμβολιασμών για μόνιμους κατοίκους, ηλικίας 18 έως 59 ετών, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ τα στοιχεία τους στα εξής σημεία:

ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΣΙΦΝΟΥ, τηλ. επικοινωνίας: 2284031234
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ, τηλ. επικοινωνίας: 2284360313 (υπεύθυνη Κατερίνα Βαφία)
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΙΩΑΚΕΙΜ ΦΩΤΙΑΔΗ, τηλ. επικοινωνίας: 2284033033 (υπεύθυνη Φλώρα Νεοφύτου)
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΒΡΙΤΣΑ, τηλ. επικοινωνίας: 2284033541
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΙΚΙΔΗ, τηλ. επικοινωνίας: 2284035210.

Τα στοιχεία που θα πρέπει να δηλωθούν είναι:
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΑΜΚΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

- Όσοι δε διαθέτουν ΑΜΚΑ θα πρέπει πρώτα να προχωρήσουν στη διαδικασία έκδοσης προσωρινού ΑΜΚΑ (από τη σελίδα emvolio.gov.gr).
- Παρακαλούμε η δήλωση του ΑΜΚΑ να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες τόσο στο προσωπικό του Περιφερειακού Ιατρείου για την υπερπροσπάθειά τους και την ομαλή εξέλιξη των εμβολιασμών όσο και στα τρία Φαρμακεία στου νησιού μας για την πολύτιμη βοήθειά τους στη συγκέντρωση των στοιχείων.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News