Κυκλάδες - Sky Express: Μία ανάσα (κοινός κωδικός) Παρίσι και Αμστερνταμ

Από τις όμορφες ειδήσεις... Νέα δεδομένα για την αύξηση της τουριστικής κίνησης από τη Γαλλία και την Ολλανδία ανοίγει η συμφωνία την οποία σύναψαν η  Air France, και η KLM με την ελληνική αεροπορική εταιρεία Sky Express, συμφωνία που έγινε πραγματικότητα την περασμένη Παρασκευή (05/04)... 

Σύμφωνα με τη συμφωνία (όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα atwonline.com, οι πελάτες μπορούν τώρα να πραγματοποιήσουν ταξίδια επιστροφής από το αεροδρόμιο "Charles de Gaulle" του Παρισίου ή το αεροδρόμιο "Schiphol" του Άμστερνταμ σε 24 ελληνικούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων είναι και οι έξι προορισμοί στις Κυκλάδες (Νάξος, Πάρος, Σύρος, Μύκονος, Σαντορίνη και Μήλος),  που εξυπηρετούνται από την Sky Express με σύνδεση μέσω της Αθήνας.

Η Air France - KLM επιδιώκει να ενισχύσει τις συμμαχίες και τις συνεργασίες προκειμένου να συμβάλει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του ομίλου αεροπορικών εταιρειών εν μέσω του έντονου ανταγωνισμού στην ευρωπαϊκή αεροπορική βιομηχανία. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η κοινοπραξία Air France - KLM, οι πελάτες μπορούν τώρα να πραγματοποιήσουν ταξίδια επιστροφής από το αεροδρόμιο Paris Charles de Gaulle ή το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ σε 24 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετούνται από την Sky Express με σύνδεση μέσω της Αθήνας.

Οι 24 διαδρομές που προσφέρονται από το Παρίσι και το Άμστερνταμ είναι: Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Κεφαλονιά, Χίος, Κέρκυρα, Κύθηρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κω, Ικαρία, Χανιά, Λήμνος, Μήλος (Πλάκα), Μύκονος, Μυτιλήνη (Λέσβος), Νάξος, Πάρος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Σύρος και Ζάκυνθος.

Οι  επιβάτες θα μπορούν να ελέγξουν να παραδώσουν τις αποσκευές τους στο αρχικό αεροδρόμιο και να τις παραλάβουν στον τελικό προορισμό καθώς και να χρησιμοποιήσουν το σαλόνι Sky Express στο αεροδρόμιο της Αθήνας, δήλωσε η Air France.

Ο Patrick Roux, επικεφαλής των συμμαχιών στην Air France-KLM, δήλωσε: «Συνεργαζόμενοι με την Sky Express, οι πελάτες μας επωφελούνται από τη δύναμη του εθνικού ελληνικού δικτύου από αυτό το καλοκαίρι από τους δύο κύριους κόμβους μας. Με αυτή τη νέα συμφωνία διασύνδεσης επιβεβαιώνουμε για άλλη μια φορά την ευκινησία του δικτύου μας και σκοπεύουμε να διευκολύνουμε την ταξιδιωτική εμπειρία των πελατών μας χάρη στις απλουστευμένες μεταφορές, τις πρόσθετες υπηρεσίες και μια πιο συμφέρουσα προσφορά ναύλων».

Η Air France προσφέρει 39 πτήσεις την εβδομάδα στην Αθήνα με Airbus A319 ενώ η KLM πετάει 14 φορές την εβδομάδα προς Αθήνα από το Άμστερνταμ Schiphol με Boeing 737.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα alithia.gr