Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚυκλάδες: Στη Νάξο βρίσκεται ο 20χρονος Ιρλανδός, κατηγορούμενος για το θάνατο του...

Κυκλάδες: Στη Νάξο βρίσκεται ο 20χρονος Ιρλανδός, κατηγορούμενος για το θάνατο του συμπατριώτη του

|

Στη Νάξο βρίσκεται από χθες Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ο 20χρονος Ιρλανδός που κατηγορείται για το θάνατο του συμπατριώτη του, ενώ έκαναν διακοπές στην Ιο – Τα Ιρλανδικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δεν είχαν σχέση μεταξύ τους 

Και το θρίλερ καλά κρατεί γύρω από τη δολοφονία του 22χρονου Ιρλανδού επισκέπτη στην Ίο το πρωί της Δευτέρας 30 Αυγούστου. Θύτης 20χρονος ομοεθνής του, με τις Αρχές να προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης, αναζητώντας τον λόγο που οδήγησαν στον μοιραίο καβγά.

Ο 20χρονος Ιρλανδός βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στη Νάξο, πέρασε τη νύχτα του στο ΑΤ Νάξου και σήμερα αναμένεται να περάσει τη πόρτα της Εισαγγελείας Πρωτοδικών Νάξου όπου και ενώπιον του Ανακριτή θα έχει τη πρώτη κουβεντούλα σχετικά με τα αίτια που τον ώθησαν να χτυπήσει τον 22χρονο συμπατριώτη του… Χτυπήματα που επέφεραν το μοιραίο.  

Η Ιστοσελίδα  iefimerida.gr σε ρεπορτάζ της χθες δημοσίευσε μαρτυρία ανθρώπου που βρισκόταν στο σημείο της δολοφονίας και βοήθησε στη σύλληψη του 20χρονου δράστη, μαζί με άλλους ντόπιους, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (30/8).

Αυτός είναι ο 22χρονος Ιρλανδός που δολοφονήθηκε στην Ίο

Ωστόσο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία και στην πατρίδα του 22χρονου θύματος. Μάλιστα, η εφημερίδα «The Sun», στην ιρλανδική ηλεκτρονική της έκδοση δημοσιεύει το όνομα και τη φωτογραφία του νεαρού που δολοφονήθηκε στο νησί της Ίου.

Πρόκειται για τον Niall O’ Brien από την πόλη Λίμερικ της Ιρλανδίας. Ο 22χρονος ήταν αθλητής χέρλινγκ, και ο σύλλογος «Broadford Gaa», στο μήνυμά του για τον χαμό του αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως με «ραγισμένη καρδιά αποχαιρετούμε έναν από τους καλύτερους χαρακτήρες και παίκτες μας», εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στους οικείους του. 

Να σημειώσουμε ότι νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 22χρονος ήταν σε παρέα 20 ατόμων που είχαν έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και με τον δολοφόνό του δεν ήταν αυτό που λέμε “φίλοι”. Μάλιστα, τα ιρλανδικά ΜΜΕ και δη ιστοσελίδα independent.ie τονίζει ότι “ήταν άγνωστοι μεταξύ τους” και μεγαλώνει το μυστήριο γύρω από την αιτία του καβγά που οδήγησε στο μοιραίο … 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία στην Ίο:

“Συνελήφθη σήμερα (30 Αυγούστου 2021) το πρωί στην Ίο, από αστυνομικούς Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, ένας 20χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία. Ειδικότερα, σήμερα πρωινές ώρες στη Χώρα Ίου, ο 20χρονος διαπληκτίστηκε και ενεπλάκη σε καυγά με 22χρονο ομοεθνή του τον οποίο χτύπησε με τα χέρια του με αποτέλεσμα την πτώση αυτού στο οδόστρωμα.

Ο 22χρονος τραυματισθείς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου κατέληξε. Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα στο σημείο, όπου εντόπισαν τον δράστη και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση”


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

Express Skopelitis: Ετοιμο να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα

Νάξος: Αυτοκίνητο βρέθηκε σε χαντάκι

Σε χαντάκι στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Γαλανάδου βρέθηκε αυτοκίνητο

Μύκονος: “Καμπάνα” σε beach bar, ποιος ο λόγος;

Νέα «καμπάνα» σε beach bar για κατάληψη αιγιαλού - Βάσει της σύμβασης παραχώρησης θα έπρεπε να καταλαμβάνει μόλις 356 τ.μ.

Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γυναικών Νάξου: Πρόσκληση για κατασκευή χελιδονοφωλιάς

Πότε και που ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γυναικών Νάξου θα δημιουργήσει χελιδονοφωλιές

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν

Η Νάξος αποχαιρετά την Φεβρωνία Λαμπρίδου και την συνοδεύει στο ταξίδι στην αιωνιότητα

Με την αρωγή της Θέκλας Κίζη αποχαιρετούμε την Φεβρωνία Λαμπρίδου... Στιγμές που μένουν αξέχαστες