Κυκλάδες: Συλλήψεις είχαμε σε Νάξο, Ανδρο και Ιο

Αν μη τι άλλο έχουμε ποικιλία. Και σπάει η μονοτονία. Την ώρα που σε Μύκονο (κυρίως) και Σαντορίνη, έχουμε συλλήψεις για ναρκωτικά και μάλιστα με μεγάλες ποσότητες, στα άλλα νησιά η κατάσταση είναι πιο ...χαλαρή, Στη Νάξο είχαμε σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (11 γραμμάρια όλα κι όλα), στην Ανδρο είχαμε σύλληψη μετά από καταγγελία για κακοποίηση οικόσιτων ζώων (κατσίκες) και στην Ιο, γιατί κάποιος έπαιζε μουσική πέρα από το προβλεπόμενο όριο... Απλά πράγματα. Α και οι τρεις συλληφθέντες Ελληνες. 

Αναλυτικά οι ενημερώσεις μέσω της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων:. 

Σύλληψη ημεδαπός για ναρκωτικά στη Νάξο Την 13-08-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 26χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους -4,5- γρ. και ακατέργαστη κάνναβη βάρους -6,5- γρ..

Σύλληψη ημεδαπού για κακομεταχείριση οικόσιτων ζώων στην Άνδρο Την 13-08-2019 το απόγευμα συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδρου, 54χρονη ημεδαπή ο οποία διατηρούσε σε αγρόκτημα οκτώ οικόσιτα ζώα έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά τους.

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση από κατάστημα στην Ίο Την 14-08-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 31χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.