Κυκλάδες: Συλλήψεις για κλοπή σε Ανδρο, Σέριφο και Νάξο, τι έκλεψαν

Ναξος

Τέσσερις άνθρωποι συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο σε Νάξο, Ανδρο και Σέριφο από τα στελέχη των οικείων Αστυνομικών Τμημάτων. Στη Νάξο γιατί ένας 39χρονος έκλεψε δίκυκλη μηχανή, στην Ανδρο γιατί 23χρονος επιχείρησε να "ανοίξει" Ιερό Ναό και στην Σέριφο γιατί δύο κορίτσια από το ...εξωτερικό είχαν κάνει "επάγγελμα" την κλοπή τραπεζικών καρτών... Είχαν φτάσει στο σημείο να πάρουν με την κάρτα 7.000 ευρώ μέσω αναλήψεων 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την Κεντρική Διεύθυνση Κυκλάδων... :

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής στην Άνδρο

Την 01-09-2021 το απόγευμα συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος 'Ανδρου, 23χρονος ημεδαπός ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας αποπειράθηκε να παραβιάσει Ιερό Ναό.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για κλοπή στη Σέριφο

Την 01-09-2021 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Σέριφο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου, δύο αλλοδαπές οι οποίες αφαίρεσαν τραπεζική κάρτα ημεδαπού και προσπάθησαν τη χρησιμοποιήσουν. Επίσης, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι δράστιδες κατά το τελευταίο έτος με τον ίδιο τρόπο προέβησαν σε τακτικές αναλήψεις χρημάτων συνολικού ποσού 7.000€. Η τραπεζική κάρτα κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Νάξο

Την 01-09-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 39χρονος ημεδαπός ο οποίος αφαίρεσε μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Το όχημα βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News