Κυκλάδες - Σύρος: Εφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Ανω Σύρου, Ισίδωρος Σαλάχας

Θλίψη κυριαρχεί στην Σύρο από χθες, Σάββατο 17 Απριλίου... Ο λόγος; Έφυγε από τη ζωή ο Ισίδωρος Σαλάχας, πρώην δήμαρχος Άνω Σύρου σε ηλικία 76 ετών. 

Διετέλεσε δήμαρχος Άνω Σύρου την περίοδο 2003 - 2006. Για μακρά περίοδο υπήρξε δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Άνω Σύρου, αναλαμβάνοντας θέσεις προϊσταμένου και διευθυντού σε υπηρεσίες.

Είχε πλούσια και έντονη εθελοντική και φιλανθρωπική δράση και προσφορά για δεκαετίες ολόκληρες. Διετέλεσε γραμματέας της ΚΑΡΙΤΑΣ Σύρου, ειδικός γραμματέας της ΚΑΡΙΤΑΣ Ελλάς και πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Καθολικών.

Ο Ισίδωρος Σαλάχας, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο το απόγευμα, ενώ νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 18 Απριλίου στις 13:00 στο καθολικό κοιμητήριο της Ερμούπολης.  

Συλλυπητήρια 

Να σημειώσουμε ότι αργά το βράδυ συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε το ΔΣ της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Κυρίων Ενορίας Κοιμήσεως όπου αναφέρει: "Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Ενορίας Κοιμήσεως εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Ειδικού Γραμματέα της ΚΑΡΙΤΑΣ Ελλάς και Προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Καθολικών Σύρου κ. Ισίδωρου Σαλάχα.

Ήταν ένας φιλάλληλος άνθρωπος που εργάστηκε ακούραστα επί χρόνια για τις ανθρώπινες αξίες και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του". 

Με φωτογραφία και πληροφορίες από την σελίδα cyclades24.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News