Κυκλάδες - Σύρος: Λεονταρίτης και Κλιάρας σε συζήτηση για εύρυθμη λειτουργία των λιμανιών

Μία ακόμη σημαντική επίσκεψη με οικοδεσπότη τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κο Γιώργο Λεονταρίτη... Σύρος, Παρασκευή 4 Ιουνίου και απέναντί του  Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος. Θέμα συζήτησης; Μα τι άλο από τα θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των λιμανιών στο Νότιο Αιγαίο.. Αναλυτικά, η ενημέρωση από τον κο Λεονταρίτη... 

"Τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε χθες (σ.σ. σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021), στο γραφείο του, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης.

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος συνοδευόταν από τον Διοικητή της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Ιάκωβο Γκύζη, τον Λιμενάρχη Σύρου, Πλωτάρχη Λ.Σ. Ιωάννη Βαμβακούση και τον Διοικητή της Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων Σύρου, Πλοίαρχο Παναγιώτη Καραμήτσα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης που διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε διεξοδική συζήτηση  εν όψει της θερινής περιόδου, δεδομένου ότι τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία των λιμένων του Νοτίου Αιγαίου, καθώς και για τον ασφαλή τρόπο άφιξης και αναχώρησης από τα νησιά μας εκατομμυρίων επισκεπτών.

Μεταξύ άλλων ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης:

«Στο πρόσωπο του Αρχηγού, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που υπηρετούν στο Νότιο Αιγαίο, τα οποία με ευσυνειδησία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κάτω από δύσκολες συνθήκες εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία των λιμένων και των παραλιών των νησιών μας, επιτηρώντας παράλληλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη ναυσιπλοΐα στο Νότιο Αιγαίο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News