Κυκλάδες - Σύρος: Παρέλαβε 4,5 κιλά χασίς στο πλοίο, αλλά τον συνέλαβαν

Σύρος - naxospress

Ενδεχομένως να είναι και ρεκόρ.. Οπότε, μήπως να αφήσουν το παλικάρι ελεύθερο τα Σώματα Ασφαλείας καθότι μιλάμε για ρεκόρ; 

Αναφερόμαστε στη σύλληψη ενός 45χρόνου ιδιωτικού υπαλλήλου, κατοίκου Σύρου  προχώρησανοι Λιμενικές Αρχές του νησιού μετά από παρακολούθηση ημερών.

Ο συλληφθείς συνελήφθη όταν πήγε σε αποθήκη μεταφορικής εταιρίας για να παραλάβει μία χάρτινη κούτα που περιείχε 4,5 κιλά χασίς. Το δέμα ήρθε μέσω μεταφορικής με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά.

Πάνω του βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό ύψους 1.250 ευρώ. Το δέμα ήταν σε φορτηγό όχημα το οποίο μετέφερε και άλλα εμπορεύματα.

Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη ποσότητα που έχει εντοπιστεί από τις αρχές τα τελευταία χρόνια στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Οι Λιμενικές Αρχές αξιοποίησαν πληροφορία που είχαν. Οργάνωσαν με κάθε λεπτομέρεια το επιχειρησιακό σχέδιο, κάτω από άκρα μυστικότητα και πέτυχαν τη σύλληψη. Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα και αναμένεται να απολογηθεί στον Εισαγγελέα υπηρεσίας.

Με πληροφορίες από την σελίδα protothema.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News