Κυκλάδες - Τήνος: Μέχρι και μάρμαρα είχε κλέψει, σύλληψη αλλοδαπού

Το είδαμε κι αυτό.. Ενα πρόσωπο είχε προχωρήσει σε δέκα κλοπές σε τρεις εβδομάδες εντός Απριλίου, χωρίς κανείς να το αντιληφθεί. Ομως, όλα έχουν ένα τέλος... Και χθες Παρασκευή 7 Μαϊου ήρθε η ώρα της σύλληψης και της εξιχνίασης των κλοπών, βάζοντας τέλος στη δράση του στο νησί των Κυκλάδων, την Τήνο... 

Και όπως διαβάζουμε στην σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων.. 

"Εξιχνιάστηκαν χθες Παρασκευή 7 Μαϊου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, δέκα περιπτώσεις κλοπών και εντοπίστηκε ο δράστης.

Πρόκειται για ένα αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης διερεύνησης της υπόθεσης, το χρονικό διάστημα από 8 έως 29 Απριλίου 2021 ο κατηγορούμενος διέπραξε έντεκα κλοπές αντικειμένων συνολικής εκτιμώμενης αξίας 5.000 ευρώ, από επιχειρήσεις και κατοικίες.

Επίσης, την 24 Δεκεμβρίου 2020 αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από αύλειο χώρο κατοικίας, ωστόσο έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα οικοδομικά υλικά και εργαλεία μέχρι και μάρμαρα προερχόμενα από τις κλοπές.

Τα ανευρεθέντα αντικείμενα, αφού προσδιορίστηκε η προέλευσή τους και αναγνωρίστηκαν, αποδόθηκαν στους δικαιούχους". 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News