Κυκλάδες - Τήνος: Παράταση προθεσμίας για συμμετοχή στον εμβολιασμό

Στην Τήνο οι εμβολιασμοί συνεχίζονται με σταθερό ρυθμό.. Σε καθημερινή βάση έχουμε από 60 έως 75 εμβολιασμούς κυρίως σε άτομα άνω των 70 ετών και μέλη των ευπαθή ομάδων. Μάλιστα, σήμερα δεν αποκλείεται να περάσουμε και τους 2000 εμβολιασμούς (έως χθες είχαμε 1980) και έχουμε 565 κατοίκους (Δημότες) που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις των εμβολίων. 

Μέσω του Δήμου είχε γίνει γνωστό ότι όσοι θέλουν να εμβολιαστούν και ανήκουν στην λεγόμενη κατηγορία του μαζικού εμβολιασμού (από 18 έως 59 ετών) θα πρέπει να υποβάλλουν την σχετική αίτηση συμμετοχής έως και την 21η Απριλίου. Ομως, όπως διαβάζουμε λόγω μεγάλης προσέλευσης δίνεται παράταση... Ας δούμε την σχετική ανακοίνωση από το Δήμο Τήνου 

"Ο Δήμος Τήνου σας ανακοινώνει ότι λόγω του πολύ αυξημένου ενδιαφέροντος των μονίμων κατοίκων του νησιού μας για τη συμμετοχή τους στο μαζικό εμβολιασμό κατά της COVID-19, θα συνεχιστεί η υποβολή των αιτήσεων και πέραν της 21ης.04.2021.

Όσοι επιθυμούν  να εμβολιαστούν παρακαλούνται να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά στο e-mail[email protected]

#    ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

#    ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Ε1 (Για την απόδειξη της μόνιμης κατοικίας)

#    ΑΜΚΑ

#    ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ)

Για τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ υπηκόους χρειάζεται ακόμη: Αντίγραφο Διαβατηρίου και Άδεια  Παραμονής.

Για οιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2283360134

Προσοχή: Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστέλλουν πλήρη όλα τα ως άνω δικαιολογητικά. Η μόνιμη κατοικία θα αποδεικνύεται αποκλειστικά από το Ε1.

Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την ηλεκτρονική αλληλογραφία καθώς και για εξαιρετικές περιπτώσεις είναι δυνατή η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο παραπάνω τηλέφωνο.

(Οι κάτοικοι των Τ.Κ. Πανόρμου, Υστερνίων και Καρδιανής για διευκόλυνση τους θα εξυπηρετούνται στο τηλέφωνο 22830.31262).

Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στον εμβολιασμό, έτσι ώστε να θωρακίσουμε την προσωπική και δημόσια υγεία 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News