Κύθνος - Covid 19: Εχουμε ένα κρούσμα, πως κινούμαστε από το Σάββατο (07/11)

Ενημέρωση εξέδωσε ο Δήμος Κύθνου όχι μόνο για την ύπαρξη ενός θετικού κρούσματος (covid 19) στο νησί αλλά και για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και για τις επόμενες ημέρες έως και την 30η Νοεμβρίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Δήμος Κύθνου σε συνεργασία με το Π.Π.Ι. Δρυοπίδας και το Π.Ι. Χώρας Κύθνου επισημαίνει για σήμερα Πέμπτη 5-11-2020 τη σοβαρότητα της τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας για το νησί της Κύθνου.

Επιβεβαιώνουμε την ύπαρξη ενός (1) ακόμη θετικού κρούσματος, πραγματοποιήθηκε η ιχνηλάτηση των στενών επαφών των οποίων τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ο Πρωθυπουργός με διάγγελμα του σήμερα ανακοίνωσε ότι τίθεται σε ισχύ καθολικό Lock Down σε όλη την χώρα για τις υπόλοιπες 3 εβδομάδες, το οποίο θα ισχύσει από της 6:00 το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου, με σκοπό να αντιμετωπιστεί το δεύτερο κύμα κορωνοϊού .
Τέλος όπως συνέβη και στο πρώτο Lock Down οι πολίτες θα μετακινούνται από τις 5:00 πμ έως τις 21:00 μμ με αποστολή μηνύματος στο 13033  ,  κλειστά θα παραμείνουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια ενώ τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα :

https://covid19.gov.gr/covid-map/

Υπέροχη η φωτογραφία που κοσμεί τη σελίδα του Δήμου Κύθνου στα social media και φέρει την υπογραφή του Λουκά Χάπση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News