Κύθνος: είχαν διαφορές, του έκαψε την αποθήκη

Οι ημέρες του θέρους ολοκληρώνονται αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει μειωθεί και η εγκληματική δράση στα νησιά. Τουναντίον. Βρίσκεται σε έξαρση. Όμως, αυτό που εντυπωσιάζει τους αστυνομικούς είναι η …φαντασία των δραστών στις κινήσεις που κάνουν. Όπως στην Τήνο όπου δύο ελληνίδες μπήκαν σε κατάστημα με είδη Γάμου και επιχείρησαν να κλέψουν είδη σχετικά με γαμήλια τελετή (!!!) Στην Κύθνο ένας 26χρονος επέλεξε να λύσει τη διαφορά του με μεγαλύτερο συντοπίτη του καίγοντας την αποθήκη του δεύτερου ενώ στη Μύκονο για μία ακόμη φορά είχαμε σύλληψη επιχειρηματία που λειτουργούσε κατάστημα χωρίς την σχετική άδεια. Α στην Αμοργό είχαμε σύλληψη για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών, στην Ίο σύλληψη για οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια όπως και για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. Είπαμε καλοκαίρι….

Διαβάστε τις σχετικές ανακοινώσεις της Αστυνομικής Γενικής Διεύθυνσης Κυκλάδων για όσα έγιναν σε Κύθνο, Ίο, Μύκονο, Τήνο και Αμοργό το προηγούμενο τριήμερο. Και δεν είναι και λίγα ε;

Μύκονος

Την 13-08-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 23χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Ίος

Την 13-08-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, δύο ημεδαποί ηλικίας 37 και 38 ετών γιατί εκτελούσαν  παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Την 14-08-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 24χρονος ημεδαπός και 26χρονος υπήκοος Ιταλίας γιατί οδηγούσαν, κατά περίπτωση, δίκυκλες μοτοσικλέτες υπό την επήρεια μέθης.

Τήνος

Την 14-08-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, δύο ημεδαπές ηλικίας 17 και 33 ετών γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από κατάστημα είδη γάμου, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο.

Κύθνος

Την 15-08-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην Κύθνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κύθνου, 26χρονος ημεδαπός γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία προκάλεσε πυρκαγιά σε αποθήκη ιδιοκτησίας 42χρονου ημεδαπού. Ενεργείται προανάκριση από Πυροσβεστική Υπηρεσία Σύρου.

Αμοργός

Την 16-08-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Αμοργό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αιγιάλης, δύο 32χρονοι ημεδαποί γιατί κατείχαν μικροποσότητες κατεργασμένης κάνναβης και παραισθησιογόνων μανιταριών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News