Κύθνος: Νεκρός εντοπίστηκε ψαροντουφεκάς στη περιοχή "Στυφώ"

Το ψάρεμα και δη υποβρύχιο δύο φίλων στην περιοχή "Στυφώ" της Κύθνου δεν είχε αίσιο τέλος, για τον έναν εκ των δύο... Κάποια στιγμή ο 42χρονος ενώ ψάρευε χάθηκε, ο φίλος του ενημέρωσε τις τοπικές αρχές καθότι δεν μπορούσε να τον εντοπίσει... Και όταν έφτασε αλιευτικό σκάφος μαζί με άνδρα του Λιμενικού Σώματος, εντοπίστηκε, βγήκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του, όμως ήταν αργά όπως αποδείχτηκε... Στο λιμάνι της Κύθνου, όπου μεταφερθηκε κι από εκεί στο Περιφερειακό Ιατρείο, διαπιστώθηκε από τον γιατρό ο θάνατός του...

Τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά; 

"Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή ''ΣΤΥΦΟ'' Κύθνου, 42χρονος ημεδαπός, από το αλιευτικό σκάφος ''ΧΡΗΣΤΟΣ'' Ν.Σύρου 892 στο οποίο επέβαινε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κύθνου από πολίτη ο οποίος διενεργούσε υποβρύχια αλιεία με τον 42χρονο, για τον θάνατο του στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή. Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο λιμένα Κύθνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ιατρό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου της Κύθνου.

 Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε  διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά".