Λέρος: Γονείς κατηγορούνται ότι βίαζαν τα τρία παιδιά τους (!!!)

Απίστευτο... Δεν το χωράει το μυαλό ενός φυσιολογικού ανθρώπου.... Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως από την ιστοσελίδα bloko.gr, σχετικά με τους βιασμούς τριών παιδιών από τους γονείς τους στη Λέρο προκαλούν φρίκη...   Σύμφωνα με καταγγελία που επικαλείται η ιστοσελίδα, ένα αγόρι 25 ετών, ένα κορίτσι 13 και ένα ακόμα αγόρι 10 ετών, υπέφεραν πέφτοντας θύματα βιασμού και όχι μόνο καθότι υπάρχει και η ομολογία για συχνούς ξυλοδαρμούς από τον πατέρα... .

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα protothema.gr… Ο πατέρας, υπάλληλος στο ψυχιατρείο της Λέρου. Η μητέρα άνεργη. Τα παιδιά, ο μεγαλύτερος άνω των 20 με ψυχολογικά προβλήματα (απόρροια όσων βίωσε στο οικογενειακό περιβάλλον), ένα κορίτσι 13 χρόνων και ο μικρότερος γιος ηλικίας 10 χρόνων. Τρία παιδιά που όπως διαπιστώνεται από την σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα και σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, τους χρησίμευαν ως ... σκεύη διαστροφικής ηδονής. Για το δράμα των τριών παιδιών και όσα πέρασαν στα χέρια των δύο αυτών γονιών, δεν χρειάζονται λεπτομέρειες. Το ζευγάρι συνελήφθη χθες και αύριο οδηγούνται στον εισαγγελέα. υπάρχει κι ένα τέταρτο παιδί, μεγαλύτερο, το οποίο άφησε άγνωστο πότε την οικογενειακή (;) εστία.

Ομολογία

Το έγκλημα ξεσκεπάστηκε όταν το κορίτσι πήγε με ακατάσχετη αιμορραγία στο Νοσοκομείο του νησιού και εξεταζόμενη από τον Παιδίατρο και Γυναικολόγο είδαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. Το κορίτσι μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό περιέγραψε το τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή Πλάκα του νησιού Λέρου.

Στην ολονυχτία ανάκριση των δύο γονέων, που συνελήφθησαν χθες, ο πατέρας έσπασε αποκαλύπτοντας τις κτηνώδεις πράξεις που έκαναν εις βάρος των παιδιών τους. Οι λεπτομέρειες σόκαραν ακόμη και τον αξιωματικό που κατάφερε να του αποσπάσει την ομολογία.

Παράλληλα, τα παιδιά έπεφταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα θύματα ξυλοδαρμού από τον πατέρα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μόνιμα μεθυσμένος, γεγονός για το οποίο είχε απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν.

Θύματα κακοποίησης και βάναυσου ξυλοδαρμού είχαν πέσει και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, 25 και 20 ετών. Όλη η γειτονιά γνώριζε, όμως δεν μιλούσε. Αν και θεωρείται ότι πολλοί γνώριζαν αλλά κανείς δεν μιλούσε, η αρρωστημένη κατάσταση διαρκούσε χρόνια και θύματά της φέρονται και τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

Τα δύο ανήλικα θα αναλάβει η θεία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι κάθεται σε έναν καναπέ και δεν μπορεί να μιλήσει. Το ζευγάρι θα οδηγηθεί αύριο Τρίτη στον Εισαγγελέα όπου θα αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες ασέλγεια, βιασμό κατ εξακολούθηση και προτροπή σε οικογενειακή βία. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News