Λήξη αγωνίας... Βρέθηκε ο αγνοούμενος στη παραλία της Πλάκας Νάξου

Τέλος όλα καλά… Για δεύτερη φορά την φετινή περίοδο ο συναγερμός για αγνοούμενο κολυμβητή στην παραλία της Πλάκας αποδείχτηκε άκυρος. Όμως, το πιο εντυπωσιακό είναι ότι είχαμε άμεση αντίδραση όχι μόνο του Λιμενικού Σώματος αλλά και των εθελοντών που επικοινώνησαν στο άκουσμα της είδησης για να βοηθήσουν στις έρευνες.

Έτσι έγινε και στην περίπτωση έλληνα λουόμενο, ο οποίος όπως αναφέραμε χάθηκε από το …ραντάρ της συζύγου του στην παραλία της Πλάκας και η οποία μετά από λίγο ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Νάξου για την απουσία του συζύγου της.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, το Λιμεναρχείου Νάξου έστειλε περιπολικό για έρευνα και όταν έφτασε στην Πλάκα και δη στο ύψος του camping Maragas υπήρξε ενημέρωση ότι ο σύζυγός βρέθηκε. Να σημειώσουμε εδώ ότι όλα τα παραπλέοντα πλοία και ταχύπλοα ενημερώθηκαν για να κινηθούν με μειωμένες ταχύτητες και προσεκτικά για να αποφύγουν τυχόν τραυματισμό του αγνοούμενου λουόμενου και ουσιαστικά να συμμετέχουν έμμεσα στις έρευνες…

Όπως έγινε γνωστό ο Έλληνας λουόμενος μετά από αρκετή ώρα βγήκε από τη θάλασσα και επέστρεψε στην ηλιοθεραπεία του με τη σύζυγό του να είναι στο …κόκκινο καθότι για αρκετή ώρα είχε χάσει το χρώμα της από την αγωνία της..