Μετανάστες στη Μύκονο !!!!

Σοκ…. Το μεσημέρι της Παρασκευής στην παραλία της Φραγκιάς στη Μύκονο – εμφανίστηκαν πρόσφυγες… Όχι δεν είναι αστείο. Είναι η σκληρή πραγματικότητα. Αίφνης άρχισαν να κινούνται ανάμεσα στους λουόμενους πρόσφυγες που μετέφεραν βαλίτσες όπως καταγράφεται στην ιστοσελίδα MykonosPress.gr και γρήγορα εμφανίστηκαν οι άνδρες του λιμενικού. Και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο όπου και εξετάζονται από γιατρό του Κέντρου Υγείας ενώ ήδη τους έχουν παράσχει φαγητό και νερό αφού οι περισσότεροι εξ αυτών είναι κουρασμένοι. Ανάμεσά τους δε είναι και πέντε παιδιά σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν οι ανακρίσεις για το πώς β βρέθηκαν έως το νησί των ανέμων και εάν υπάρχουν ανάμεσά τους και οι διακινητές.

Οι 35 πρόσφυγες έφτασαν στο νησί με ιστιοφόρο, το οποίο λέγεται ότι βρίσκεται ακόμη έξω από την παραλία της Φραγκιάς (σ.σ.. είναι στα Βορειοανατολικά του νησιού) οπότε και θα έχουμε εξελίξεις.

Να αναφέρουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που έρχονται μετανάστες στη Μύκονο, η πρώτη πέρυσι τον Σεπτέμβριο όταν είχαν εμφανιστεί 41 Σύριοι στην παραλία της Ψαρούς (!!!) και είχαν γίνει αντικείμενο συζήτησης καθότι μιλάμε για την πιο διάσημη παραλία του Νοτίου Αιγαίου…

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα MykonosPress.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News