Μικρές Κυκλάδες - Κουφονήσια: Προγραμματισμός για την άμεση έναρξη εμβολιασμού

Το πρόγραμμα «Ελευθερία» έρχεται και στις Μικρές Κυκλάδες. Με μικρή ή μεγάλη καθυστέρηση δεν έχει σημασία. Με το άνοιγμα του τουρισμού να είναι προγραμματισμένο – σύμφωνα πάντα με τις επιθυμίες της Κυβέρνησης στις 14 Μαΐου – και με τα Κουφονήσια να κερδίζουν καθημερινά, αναφορές στο ξένο Τύπο ως ένας από τους ωραιότερους και – κυρίως – ασφαλέστερους προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι, μετά την πανδημία, αναμενόμενο ήταν να έχουμε και την πρώτη κίνηση για την έναρξη του μαζικού (οριζόντιου) εμβολιασμού για όλους τους κατοίκους άνω των 18 ετών…

Όπως μας πληροφορεί σε ανακοίνωσή του μέσω της προσωπικής του σελίδας στα social media, ο πρόεδρος της κοινότητας, Αντώνης Κωβαίος, η καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση συμμετοχής στο εμβολιαστικό πρόγραμμα (σ.σ. αναμένεται να γίνει στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού από κλιμάκιο γιατρών που θα έρθει από το Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου) είναι το μεσημέρι της 2ης Απριλίου. Όσο για το πότε θα ξεκινήσει; Όπως διαβάζουμε το αργότερο έως την 23η Απριλίου… Μας δίνει μάλιστα και τον τρόπο επικοινωνίας για τις όποιες απορίες που δεν είναι άλλος από το τηλεφωνικό κέντρο στο ΠΠ Ιατρείου Κουφονησίων (βλ 2285071370)

Αναλυτικά η αναφορά του κου Κωβαίου αναφέρει:

«Τα Κουφονήσια έως σήμερα με τη βοήθεια του θεού παραμένουν ανέπαφα από τον covid-19,  ήρθε όμως η στιγμή  που όλοι περιμέναμε για την οριστική νίκη ενάντια στον κορωνοϊό με τον καθολικό εμβολιασμό στα Κουφονήσια.

Στην προσπάθεια αυτή οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε για να μπορέσουμε με ασφάλεια να μεταβούμε στην τουριστική περίοδο που έρχεται ! Πρέπει να παραμείνουμε ασφαλείς όλοι ! Έχουμε πλέον το πολυπόθητο όπλο !

Η προθεσμία για να δηλώσετε συμμετοχή στο μαζικό εμβολιαστικό πρόγραμμα του νησιού μας λήγει το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Απριλίου.

Η πρώτη δόση  εμβολιασμού στο νησί μας θα πραγματοποιηθεί έως τις 23 Απριλίου.

Όσοι δεν δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία δεν θα έχουν δικαίωμα εμβολιασμού αφού τα εμβόλια μετά την απόψυξή τους έχουν διάρκεια ζωής 5 ημερών και προκειμένου να μην αχρηστευθεί ούτε μία πολύτιμη δόση, θα φτάσουν στο νησί μας μόνο όσα δηλωθούν έγκαιρα.

Το εμβόλιο είναι απαραίτητο ώστε να μείνουμε ασφαλείς απ τον κίνδυνο που πλέον κορυφώνεται σε όλη τη χώρα και αργά η γρήγορα θα χτυπήσει και το νησί μας.

Για να νικήσουμε οριστικά πρέπει να συμμετέχουμε όλοι.

Η πανδημία φοβάται μόνο έναν εχθρό.

Τον εμβολιασμό!

Επικοινωνείτε ατομικά ή οικογένειά - οικογένειά άμεσα με το ιατρικό προσωπικό του ΠΠ Ιατρείου Κουφονησίων στο 2285071370»

Τα Κουφονήσια έως σήμερα με τη βοήθεια του θεού παραμένουν ανέπαφα από τον covid-19, ήρθε όμως η στιγμή που όλοι...

Δημοσιεύτηκε από Αντώνης Κωβαίος στις Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News