Μύκονος: 48χρονος .. έφυγε ενώ έκανε γυμναστική

Σοκ προκάλεσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Αίγιο, αλλά και στη Μύκονο που διέμενε τα τελευταία χρόνια, η είδηση του ξαφνικού θανάτου του επιχειρηματία Παναγιώτη Χρηστομόγλου, σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή χθες το απόγευμα, την ώρα που έκανε το καθιερωμένο απογευματινό του περπάτημα στο ταρτάν του δημοτικό γηπέδου του Κόρφου, στη Μύκονο. Μόλις αντιλήφθηκαν οι άνθρωποι του σταδίου ότι ήταν πεσμένος στον έδαφος κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Οι διασώστες έφτασαν άμεσα στο γήπεδο του Κόρφου αλλά παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ότι κατέληξε από καρδιακό επεισόδιο. Ο Χρηστομόγλου είχε συνταξιοδοτηθεί από την Πολεμική Αεροπορία και τα τελευταία χρόνια διατηρούσε κατάστημα εστίασης στο Κυκλαδίτικο νησί.

Οπως διαβάζουμε σε ανάρτηση φίλης του στα social media " Νοιαζόταν και ενδιαφερόταν για όλους το ίδιο. Όχι μόνο για συγγενείς, αλλά για γνωστούς και φίλους. Για όλους είχε να πει ένα καλό λόγο. Θεωρούσε υποχρέωση του να «τρέχει» για όλους. Και το έκανε με ευχαρίστηση. Σε οτιδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετώπιζαν".

Στην Πάτρα για αρκετά χρόνια ο Χρηστομόγλου διατηρούσε τον Πολυχώρο «IDEAL» στην Αγίου Νικολάου, ενώ είχε ξεκινήσει τη δραστηριότητά του ως συνιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας έτοιμου φαγητού «Everest» στην συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου.

Υπήρξε και υπεύθυνος στο κατάστημα «La pasteria», στο συγκρότημα της «Veso Mare». Γεννήθηκε στο Αίγιο όπου και μεγάλωσε. Όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα παιδί χαμογελαστό, που τον διέκρινε η ευγένεια και η απλότητα. Οι φίλοι του στο Αίγιο, στην Πάτρα, στην Αχαΐα και στη Μύκονο, δεν μπορούν να πιστέψουν πως «έφυγε» τόσο νωρίς…

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα fosonline.gr

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News