Μύκονος: Επιστρέφει σπίτι η 42χρονη αγιογράφος, το 2ο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο "Νησί των Ανέμων"

Το ένα καλό νέο μετά το άλλο... Κι αυτό γιατί επιστρέφει στη Μύκονο η 42χρονη αγιογράφος, το δεύτερο κρούσμο κορωνοϊού που εντοπίστηκε στο "νησί των ανέμων" , και μέσα από μία ανάρτησή της περιγράφει το πόσο άλλαξε η ζωή της με την περιπέτειά της.

"Ο Χριστός και η Παναγία ήταν στο πλάι μου, οι γιατροί στο "Σωτηρία" και η άμεση αντίδραση του κέντρου υγείας, με βάζουν σήμερα στο αεροπλάνο επιστροφής στο νησί, έχοντας ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ του κορωνοϊού. Όσα λόγια και να γράψω, είναι λίγα για να σας δείξω πως αισθανόμουν διαβάζοντας τις ευχές σας. Στα όνειρα μου ζωγράφιζα για όλους εσάς. Σας ευχαριστώ από καρδιάς", γράφει μεταξύ άλλων η 42χρονη.

Η ανάρτηση στα social media 

"Μου πήρε αρκετό καιρό να καταλάβω πως τα συναισθήματά της καθημερινότητάς μου αντικατέστησαν αριθμοί, 98 νεκροί, 31 νέα κρούσματα δύο χάπια χλωροκίνη καθημερινά, 2 μέτρα απόσταση από τον άλλον, 8:00-20:00 απαγόρευση κυκλοφορίας, δυο επιβάτες σε κάθε αυτοκίνητο και ένα σωρό άλλες απαγορεύσεις. Ποτέ δεν ήμουν καλή στα μαθηματικά.

Πάντοτε ζωγράφιζα για όλα τα παιδιά στην τάξη μου, για να μου λύνουν τις ασκήσεις και τα προβλήματα που μας έβαζαν. Αυτή τη φορά η αγάπη όλων σας και οι προσευχές σας με βοήθησαν να λύσω ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα που που έχω αντιμετωπίσει.

Ο Χριστός και η Παναγία ήταν στο πλάι μου, οι γιατροί στο "Σωτηρία" και η άμεση αντίδραση του κέντρου υγείας, με βάζουν σήμερα στο αεροπλάνο επιστροφής στο νησί, έχοντας ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ του κορωνοϊού. Όσα λόγια και να γράψω, είναι λίγα για να σας δείξω πως αισθανόμουν διαβάζοντας τις ευχές σας. Στα όνειρα μου ζωγράφιζα για όλους εσάς. Σας ευχαριστώ από καρδιάς. 

Υ.Γ: Δεν έχει καμιά σημασία ποιος μετέδωσε σε ποιον τον ιό και με ποια σειρά. Σημασία έχει να είμαστε εδώ όλοι υγιείς".

αναρτηση

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα thetoc.gr