Μύκονος: Εργασίες στη Μικρή Βενετία

Η καραντίνα δίνει τη δυνατότητα σε ουκ ολίγους δήμους να προχωρήσουν άμεσα σε εργασίες συντήρησης ώστε όταν (κι εάν) έχουμε λήξη του lock down όλοι να απολαύσουν όμορφους περίπατους και κυρίως υποδομές με ασφάλεια.. Αυτό κάνουν και στη Μύκονο και δη σε δύο περιοχές που θεωρούνται από τις πλέον ..διάσημες στο νησί των ανέμων, τη Μικρή Βενετία και την Αλευκάνδρα. Παρών και ο Δήμαρχος Μυκόνου κος Κωνσταντίνος Κουκάς όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες...

Ας δούμε και τι αναφέρει στην σχετική ανάρτηση που έχει κάνει στα social media " Προχωρούν οι εργασίες για την αποκατάσταση των φθορών που προκάλεσαν ο χρόνος και οι κακοκαιρίες καθώς και την ενίσχυση της ασφάλειας στο πλακόστρωτο, στους τοίχους και τα προστατευτικά τοιχία στη Μικρή Βενετία και στη Αλευκάνδρα, δύο από τις πλέον γνωστές και επισκέψιμες περιοχές της Χώρας.

Με σχέδιο και συστηματικότητα προγραμματίζουμε και υλοποιούμε μια σειρά μικρών και μεγάλων έργων για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, αλλά και την προετοιμασία του νησιού για την επόμενη τουριστική χρονιά".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News