Μύκονος - Μονογυιού: Το "ευχαριστώ" στον Γιώργο και τον Ανέστη.. η αντίδραση Stan

Μονογυιού

Το τελευταίο αντίο..  Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στη Μύκονο η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου "Τζώρτζη" Μονογυιού.  Κεντρικό πρόσωπο, η αδελφή του, βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού, η οποία μετά το πέρας της ακολουθίας μιλώντας στα ΜΜΕ ήταν σύντομη  μιλώντας στους δημοσιογράφους. 

Ευχαρίστησε όλους για τη συμπαράσταση στην οικογένεια, και τους φίλους του αδελφού της Τζώρτζη, που βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του ιδίου και της συζύγου του. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Γιώργο και τον Ανέστη, τους φίλους του αδελφού της, «που ήταν αυτοί οι άνθρωποι που απεγκλώβισαν την Αθηνά και έβγαλαν και τον αδελφό μου... να κοιμάται», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Ο Τζώρτζης απλά έφυγε, απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση. Το σώμα του είναι εδώ, η ψυχή του είναι κοντά στον Χριστό», είπε στους δημοσιογράφους, και κατέληξε: «Σας ευχαριστώ που σεβαστήκατε τη στιγμή».

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για το μεγάλο κύμα αγάπης. Ήταν πολύ καλό παιδί ο αδερφός μου, αθόρυβο, δεν έλεγε τα καλά που έκανε. Να προσεύχεστε για την ψυχή του. Είναι τώρα στα χέρια του Χριστού και είναι καλά. Ευχαριστώ που σεβαστήκατε τη στιγμή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη, που απεγκλώβισαν από την πόρτα του συνοδηγού την Αθηνά και τον αδερφό μου… να κοιμάται», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε στον τραγουδιστή Stan, ο οποίος είχε δηλώσει ότι απεγκλώβισε ο ίδιος την Αθηνά Κοντοπάνου.

Ερωτηθείσα η κυρία Μονογυιού αν υπήρχε άλλο πρόσωπο που βοήθησε στους απεγκλωβισμούς, απάντησε: «Όχι, δεν ήταν». Λίγο αργότερα, φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού ξέσπασε κατά όσων εκμεταλλεύονται το τροχαίο δυστύχημα του επιχειρηματία, «για λίγη δημοσιότητα», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Οπως είπε ο ίδιος, έφτασε στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος πέντε λεπτά αφότου συνέβη, όπως ακούγεται να λέει στο mykonoslive.tv, ξεσπώντας κατά των επωνύμων «που βγαίνουν με θεατρινισμούς τηλεοπτικούς και εντυπωσιακά tweets και καπηλεύονται το τραγικό αυτό γεγονός για λίγη δημοσιότητα».

Φίλος Τζώρτζη Μονογυιού: Να προστατευτούν πριν αντιμετωπίσουν τη νομική οργή της οικογένειας
«Ο Πίπης είμαι, φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού. Ήταν ένας άνθρωπος μοναδικός, πρωτοπόρος, αψεγάδιαστος, μπροστά για την εποχή του, εκφραζόταν μέσω της δουλειάς του μόνο, δεν έκανε δημόσιες σχέσεις, δεν τον ενδιέφερε η εικόνα του. Ένας κοσμοπολίτης στη ζωή του, ταπεινός στη δουλειά του. Τα δύο του ιδανικά ήταν η δουλειά του και η οικογένειά του», ανέφερε αρχικά στη δήλωσή του, υπογραμμίζοντας πως «το όραμα του Τζώρτζη Μονογυιού, επαγγελματικό και φιλανθρωπικό, θα συνεχιστεί».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανώνυμους που προσπάθησαν να αποτρέψουν αυτό το περιστατικό, το τραγικό, τους ευχαριστούμε όλους από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Αλλά από την άλλη, επειδή ο Τζώρτζης ο Μονογυιός ήταν αψεγάδιαστος και δεν είχε καπηλευθεί τίποτα στη ζωή του για να πάει μπροστά, παρά μόνο το μυαλό του, δεν θα τον καπηλευθεί κανείς. Και θέλω να τονίσω σε δεύτερο βαθμό ότι αυτοί οι επώνυμοι που βγαίνουν με θεατρινισμούς τηλεοπτικούς και εντυπωσιακά tweets και καπηλεύονται το τραγικό αυτό γεγονός για λίγη δημοσιότητα, τους καλώ να προστατευτούν την τελευταία στιγμή πριν αντιμετωπίσουν την κοινωνική χλεύη και τη νομική οργή της οικογένειας». 

Η ανάρτηση του Stan: «Ημουν παρών, έχει επιβεβαιωθεί»

Παρ' όλα αυτά, ο Stan παραμένει σταθερός στα όσα έχει δηλώσει και καταθέσει, με τη νέα του ανάρτηση μέσω Instagram να περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

«Συμμερίζομαι και κατανοώ απόλυτα τους οικείους του εκλιπόντος οι οποίοι έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια. Άπαντες γνωρίζου ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα, και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεση τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα μέσα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης. Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο δυνατό τρόπο μπορούσα -όχι για να παινευτώ ηρωισμούς- αλλά γιατί ανθρώπινα το ένστικτό μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως χάθηκε μία ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων», έγραψε ο Stan σε story στο Instagram.

Με πληροφορίες από την σελίδα iefimerida.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News