Μύκονος: Πρωινό ξύπνημα με πυροβολισμούς

Και η Μύκονος ξύπνησε σήμερα μέσα στο θόρυβο και τον ...τρόμο. Οχι, βέβαια λόγω της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου. Αλλά εξαιτίας πυροβολισμών με σημείο αναφοράς 34χρονο Αλβανό, οδηγό βαν στο "νησί των ανέμων" και θύτες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άγνωστους...

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 7 το πρωί, τρία χιλιόμετρα έξω από τη χώρα της Μυκόνου, δύο άτομα που επέβαιναν σε σκούτερ και φορούσαν κράνη πλησίασαν τον οδηγό ενός βαν και τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση, τραυματίζοντάς τον.

Ο 34χρονος Αλβανός κατάφερε να μεταβεί μόνος του στο κέντρο υγείας του νησιού όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στο Αττικόν καθώς, εκτός από ένα διαμπερές τραύμα, έχει και μία σφαίρα στα πλευρά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα το 2013 είχε κατηγορηθεί και φυλακισθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών. Το 2015 αποφυλακίστηκε και το τελευταίο διάστημα εργάζεται στη Μύκονο. Το περιστατικό ενδεχομένως συνδέεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών από την πιθανή εμπλοκή του θύματος σε υποθέσεις ναρκωτικών.