Μύκονος: Τραυματίστηκε 68χρονη παρασυρόμενη από τα κύματα

Αγιο είχε 68χρονη χθες το μεσημέρι στη Μύκονο όταν παρασύρθηκε από τα κύματα και έπεσε σε βράχια στην περιοχή Κάπαρη. Αμεση η αντίδραση της Λιμενικής Αρχής όταν ενημερώθηκε και με την έλευση σκάφους του Λιμενικού Σώματος, η 68χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στην παραλία του Αγίου Ιωάννη κι από εκεί μέσω ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για να έχει την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη ... 

Αναλυτικά, το δελτίο Ενημέρωσης από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυκόνου...  "Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού μίας 68χρονης αλλοδαπής κολυμβήτριας στη θαλάσσια περιοχή ”ΚΑΠΑΡΗ” Μυκόνου.

Άμεσα απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., και δια ξηράς στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντοπίστηκε η ανωτέρω επί της παραλίας με τραύματα στο πρόσωπο, ενώ αφού μεταφέρθηκε με το πλωτό Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. στην παραλία ”ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ”, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου παραμένει για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με δήλωση της ανωτέρω, ενώ κολυμπούσε παρασύρθηκε από κυματισμό και τραυματίστηκε σε βραχώδη πυθμένα της θάλασσα, ενώ εξήλθε με ιδίες δυνάμεις"