Νάξος - Aεροδρόμιο: Λόγω καιρικών συνθηκών ακυρώθηκαν οι δύο πρωινές πτήσεις

αεροδρόμιο Νάξου

Αναστάτωση λίγο πρίν τη μεγάλη έξοδο του Πάσχα φέρνει η κακοκαιρία του Απριλίου  και μάλιστα σε μία περίοδο όπου ήδη έχουν αυξηθεί οι πτήσεις  εν όψει και της πασχαλινής περίοδου.

Μετά την ξαφνική επιδείνωση του καιρού λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο, προγραμματισμένες πτήσεις εσωτερικού καθυστερούν ή ακυρώνονται έως ότου βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες.

Οι πρώτες καθυστερήσεις και ακυρώσεις έχουν ξεκινήσει από σήμερα το πρωί και ενδεικτικά πτήσεις στα δρομολόγια της Αθήνας από και προς νησιά όπως η Νάξος, η Πάρος, η Ρόδος, η Χίος κ.ά. καθυστερούν ή τροποποιούνται τις τελευταίες ώρες. 

Τι έγινε στη Νάξο; Με βάση την ενημέρωση που έχουμε, οι δύο πρωινές πτήσεις από Olympic Air και Sky Express ακυρώθηκαν λόγω των ανέμων που έπνεαν στα αεροδρόμια και εμπόδιζαν την κάθοδο των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Νάξου 

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία της Fraport  ακυρώθηκε πτήση της Aegean Αθήνα - Ρόδο Αθήνα που ήταν προγραμματισμένη για το πρωί.

Και ακυρώθηκε λόγω καιρού πτήση της Ολυμπιακής από Αθήνα προς Ρόδο - Καστελλόριζο - Ρόδο και επιστροφή .

Επίσης  μια πτήση της Aegean από το Τελ Αβίβ προς τη Ρόδο  προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ηράκλειου και αναμένονται ανακοινώσεις για το πότε θα έρθει στο "σμαραγδένιο νησί"  

Τα αεροπλάνα μπορούν να φύγουν από την Αθήνα, αλλά λόγω των υψηλών ριπών ανέμου δεν μπορούν να προσγειωθούν στα νησιά.

Από τις αεροπορικές αναφέρεται ότι τα δρομολόγια θα ομολοποιηθούν ανάλογα και με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών κι ότι θα υπάρξουν ειδικές πτήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News