Νάξος - Αγιος Προκόπιος: Διακοπή κυκλοφορίας στο κεντρικό δρόμο λόγω έργων

Και οι εργασίες στα παράλια της Νάξου καλά κρατούν. Εργασίες που έχουν στόχο την αναβάθμιση των υποδομών... Και κυρίως του αποχετευτικού συστήματος.. Μετά την Αγία Αννα που για εβδομάδες έγιναν εργασίες στο κεντρικό δρόμο, έρχεται η ώρα του Αγίου Προκοπίου. Και όπως ενημερωθηκαμε, ο κεντρικός δρόμος θα είναι κλειστός αύριο και μεθαύριο... Οπότε η μετακίνηση προς παραλία (πλαζ) μέσω Αγίας Αννας

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με τίτλο «Κατασκευή συνδέσεων εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης και επέκταση τμημάτων παραλιακών οικισμών» αναφέρει:

Στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Κατασκευή συνδέσεων εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης και επέκταση τμημάτων παραλιακών οικισμών», απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας από τη θέση «Πρατήριο υγρών καυσίμων, Μαργαρίτη Σταμάτη» προς πλαζ Αγίου Προκοπίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί τμήμα του έργου. Οι βασικές εργασίες εκσκαφών και κατασκευής των συνδέσεων του δικτύου θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 21/1/2021 και Παρασκευή 22/1/2021, οπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα αυτό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, η πρόσβαση από και προς την πλαζ Αγίου Προκοπίου θα γίνεται περιφερειακά, μέσω του δρόμου αεροδρομίου – Αγία Άννα – Βαγιά. Για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, ο ανάδοχος στον οποίο κοινοποιείται το παρόν, καλείται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης, ώστε αφενός να ενημερώνονται έγκαιρα οι οδηγοί για το κλείσιμο του δρόμου και τις εναλλακτικές διαδρομές και κυρίως να μειωθούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι ατυχήματος.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση, την ανοχή και τη συμβολή όλων στην ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς που εφαρμόζονται οι νέες ρυθμίσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News