Νάξος: Άνοιξε ο λογαριασμός για την μικρή Ανδριάνα

«Απλές μικρές χειρονομίες σχεδόν αμελητέες είναι που κάνουν υποφερτή τη ζωή. Ένα χέρι που αγγίζει, μια λέξη, λίγη ευγένεια ένα χαμόγελο.!! Σε μία προσπάθεια δεν υπάρχουν «πρόσωπα». Υπάρχουν «χέρια» και «πρόθεση». Πίσω από κάθε προσπάθεια για προσφορά, υπάρχει το «θέλω» Και άμα «θέλω» μπορώ και τα πάντα…"

Το moto που κυριαρχεί στην Νάξο εδώ και μερικές εβδομάδες σε μια προσπάθεια να δοθεί χείρα βοηθείας στην μικρή Ανδριάνα και την οικογένειά της μετά το ατύχημα του Σεπτεμβρίου. Και η αντίδραση των απλών κατοίκων του νησιού (και όχι μόνο) το λιγότερο, εντυπωσιακή σε ουκ ολίγες δράσεις: από ποδοσφαιρικούς αγώνες έως bazaar Αγάπης με χειροποίητες δημιουργίες. Όμως, το ευχάριστο είναι ότι έχουμε πλέον και τον τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα της μικρής Ανδριάνας. Εκεί όπου η γραφειοκρατία έδειξε το χειρότερο πρόσωπό της… Αλλά με επιμονή και υπομονή και η γραφειοκρατία έπεσε στο καναβάτσο… Και τα μέλη της ομάδας «Όλοι μαζί για την Ανδριάνα» που βρίσκεται στο διαδίκτυο, προχώρησαν σε ανάρτηση του αριθμού στην Τράπεζα Πειραιώς αλλά και σε ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε όσους βοήθησαν έως σήμερα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την «Όλοι μαζί για την Ανδριάνα»:

Καλησπέρα στην ομάδα μας!! Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά με υγεία αγάπη και χαρές για όλους!! Παράλληλα με την γιορτή των Χριστουγέννων, για εμάς ήρθε επιτέλους η ευχαρίστηση είδηση για το άνοιγμα του ερανικού λογαριασμού για την Ανδριάνα μας Andriana Koufopouloy! Είναι πολλά αυτά που θα ήθελα να γράψω για να μάθει ο κόσμος που έχει εύλογα πολλές απορίες όπως μαθαίνουμε. Για το άνοιγμα του λογαριασμού πρέπει να πω κάποια ευχαριστώ δημόσια!

Καταρχήν το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον Αντώνη Κουταντζη Antwnis Koutantzis ο οποίος, πρωτοπόρος και βοηθός στον αγώνα για το άνοιγμα αυτού του λογαριασμού τα έδωσε όλα μέχρι το τέλος!!Αν δεν ήταν αυτός τίποτα δεν θα είχε γίνει και αυτό το βεβαιώνω γτ μαζί του πέρασα όλα τα στάδια μέχρι το ευχάριστο τέλος!! Ευχαριστώ χρωστάμε στον σύλλογο εργαζομένων ΣΒΕΝΝΑΜΙΚ του νοσοκομείου Νάξου,στα μέλη του που μας παρότρυναν και βοήθησαν πολύ!Στον διοικητή του νοσοκομείου μας τον κ. Κώστα Απιδόπουλο, Κώστας Απιδόπουλος ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε η βοήθεια του μας την έδωσε!

Ακόμη να ευχαριστήσουμε τους υπαλλήλους στην Τράπεζα Πειραιώς της Νάξου,την Διοικήτρια του νοσοκομείου ΚΑΤ την κ.Π.Κουφοπούλου Paraskevi Koufopoulou, την υπάλληλο του υπουργείου την κ.Νικοπούλου και την υπάλληλο στο νοσοκομείο ΚΑΤ κ.Μαστρογιαννοπούλου. Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν! Είμαστε ευγνώμονες για τον αγώνα τους, για την ολοκλήρωση της προσπάθειας αυτής!!Να είναι όλοι καλά!!

Χρήματα στον λογαριασμό αυτό μπορεί να καταθέσει οποίος θέλει! Ακόμη και το ένα ευρώ είναι πολύτιμο!!Αν πάλι κάποιος ανώνυμα θέλει να δώσει χρήματα, μπορεί να το κάνει! Χρήματα μπορεί να δώσει στην θεία της Ανδριάνας στη Νικολέτα Βερνίκου Nicole Vernikou στο ζαχαροπλαστείο Μαθιάσου 2285022450, δίπλα στην τράπεζα Πειραιώς,στο κρεοπωλείο του πατέρα της Ανδριάνας,στην Αγία Θεοδοσία,στο Νίκο Κουφόπουλο και στο νοσοκομείο μας στον Αντώνη Κουταντζη και σε εμένα 2285360631.Σας ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς όλους σας!! Καλές υπόλοιπες γιορτές!!!
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News