Νάξος: Ατύχημα στο Χαλκί, ευτυχώς δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό

Νάξος Χαλκί

Ενα ακόμη ατύχημα. Δυστυχώς, το φετινό καλοκαίρι τα ατυχήματα δεν μπαίνουν καν στην λογική της "είδησης" από τη στιγμή που είναι καθημερινό φαινόμενο. Ευχόμαστε κάθε που ακούγεται ο ήχος του ελικοπτέρου να μην είναι σοβαρά ο ασθενής που τις περισσότερες φορές έχει εμπλακεί σε ατύχημα.. 

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουλίου και εντός του οικισμού Χαλκί, (οι περισσότεροι το αναφέρουμε ως Τραγαία) ένα από τα ωραιότερα χωριά της Νάξου, σημειώθηκε ατύχημα. Είχαμε την εμπλοκή ενός σκούτερ κι ενός οχήματος τύπου τζιπ... 

Ο δρόμος είναι πολυσύχναστος, δεν είναι και ο πλέον ιδανικός για γρήγορη κίνηση και συχνά έχουμε μποτιλιάρισμα... 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρξε ανάπτυξη μεγάλης ταχύτητας από τους εμπλεκόμενους και ουσιαστικά ... ακούμπησαν. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματσμός και τόσο το Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όσο και η Αστυνομία έφτασαν γρήγορα στο σημείο που έγινε το συμβάν.. 

Για μία ακόμη φορά πάντως θα πρέπε να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει λόγος να τρέχουμε και κυρίως οφείλουμε να σεβόμαστε την σήμανση και ότι μας έχει πει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας. 

Ευχαριστούμε τους φίλους της σελίδας για την φωτογραφία 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News