Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Το αυριανό πρωινό (19/10) χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα σχεδόν σε όλο το νησί

Της Νάξου τα παράξενα... Είναι αλήθεια ότι από τον περασμένο Αύγουστο οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος είναι συνεχόμενες και το πιο εντυπωσιακό, τις περισσότερες φορές έρχονται χωρίς να υπάρχει ενημέρωση. Μάλιστα, όπως είχαμε αναφέρει, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξετάζει τη περίπτωση να καταθέσει εξώδικη διαμαρτυρία προς την ΔΕΗ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες τους τελευταίους μήνες, όμως μέσω της ΔΕΔΔΗΕ έχουμε ενημέρωση για συνεχόμενες διακοπές. Ο λόγος; Κάτι οι άσχημες καιρικές συνθήκες (ξηρασία), κάτι οι εργασίες συντήρησης που πρέπει να γίνουν στο σύνολο των υποδομών όσον αφορά τα ηλεκτροφόρα καλώδια και έτσι αύριο Σάββατο 19 Οκτωβρίου, η Νάξος θα ξυπνήσει σχεδόν στο σύνολό της χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα... Από τις 7.30 έως τις 8.45... 

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος το Σάββατο 19 Οκτωβρίου  από τις 07:30 έως τις 07:45 στις περιοχές: Χώρα Νάξου, Πλάκα, Ορκός, Μικρή Βίγλα και Αγιασσός".

Υπάρχει όμως και συνέχεια ... «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος το Σάββατο 19 Οκτωβρίου  από τις 08:00 έως τις 08:45 στις περιοχές:  Άγιος Προκόπιος, Αγία Άννα, Τρίποδες, Γλινάδο, Γαλανάδο, Αγγίδια, Χίλια Βρύση, Εγγαρές Γαλήνη, Ποταμιά, Μονή, Κυνίδαρος, Μέλανες, Απόλλωνας, Κόρωνος, Κωμιακή, Λιώνας, Απείρανθος, Φιλώτι, Δαμαριώνας ,Μουτσούνα".

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News