Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Πρωινό ξύπνημα Δευτέρας (04/11) χωρίς ηλεκτρικό

Ελάτε πείτε το ελεύθερα, δεν σας έλλειψαν οι διακοπές ρεύματος; Οχι ε; Τι; Είναι καθημερινό φαινόμενο; Τι; Είστε συνεχώς σε εγρήγορση; Εντάξει ηρεμείστε. Εχουμε και ανακοινώσεις εκ νέου από τη ΔΕΔΔΗΕ όσον αφορά προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στη Νάξο... Την προσεχή Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και μάλιστα στη περιοχή που κατασκευάζεται το νέο κτήριο που θα φιλοξενήσει την εγκατάσταση του υποβρύχιου καλωδίου διασύνδεσης με την ηπειρωτική Ελλάδα και την μεταφορά ενέργειας σε όλη τη Νάξο... Μιλάμε βέβαια για την περιοχή της Στελίδας...

Παράλληλα, θα έχουμε εργασίες συντήρησης που πρέπει να γίνουν στο σύνολο των υποδομών όσον αφορά τα ηλεκτροφόρα καλώδια και έτσι την προσεχή Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, οι κάτοικοι σε Αγιο Προκόπιο και Στελίδα θα ξυπνήσουν (από τις 08:00 έως τις 09:00) στο ...σκοτάδι όσον αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα. 

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος τη Δευτέρα 04 Νοεμβρίου από τις 08:00 έως τις 09:00 στις περιοχές: Αγιος Προκόπιος και Στελίδα". . 

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.