Νάξος: διακοπή κυκλοφορίας (30/04) στην Αγία Αννα

"Στα πλαίσια κατασκευής του έργου της αποχέτευσης , απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας από τη θέση Δημοτικό πάρκινγκ της Αγίας Άννας , προς λιμάνι της Αγίας Άννας , προκειμένου να ολοκληρωθεί τμήμα του έργου για το δίκτυο αποχέτευσης .

Οι βασικές εργασίες εκσκαφών και κατασκευής των συνδέσεων του δικτύου στο τμήμα αυτό θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 30/4/2018 από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα , οπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, η πρόσβαση από και προς το λιμάνι της Αγίας Αννας πλαζ θα γίνεται περιφερειακά, μέσω του δρόμου αεροδρομίου - βαγιά .

Για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, ο ανάδοχος στον οποίο κοινοποιείται το παρόν, καλείται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης, ώστε αφενός να ενημερώνονται έγκαιρα οι οδηγοί για το κλείσιμο του δρόμου και τις εναλλακτικές διαδρομές και κυρίως να μειωθούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι ατυχήματος.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση, την ανοχή και τη συμβολή όλων στην ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς που εφαρμόζονται οι νέες ρυθμίσεις"

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τον Σταμάτη Δημητροκάλλη 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News