Νάξος: Διακοπή κυκλοφορίας για αντικατάσταση αγωγού αποχέτευσης

"Στα πλαίσια κατασκευής του έργου του θέματος, απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας επί των παράλληλων δημοτικών οδών «Χρήστου Ραπτόπουλου» και «Στεκούλη Νάξιου Φιλικού» και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση με την κάθετη κεντρική δημοτική οδό «Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου» έως την διασταύρωση με την επίσης κάθετη δημοτική οδό «Ν. Σκουφά» (θέση ΙΚΑ), στην περιοχή Αι Γιάννη Χώρας της Δ.Κ. Νάξου, προκειμένου να ολοκληρωθεί τμήμα του έργου". 

Αυτό αναφέρει το δελτίο Τύπου / ενημέρωσης που εξέδωσε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τονίζει ότι λόγω αντικατάστασης τμήματος παλαιού αγωγού αποχέτευσης στην περιοχή Αι Γιάννη Χώρας της Δ.Κ. Νάξου θα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας από αύριο Τρίτη 18 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.. Και ζητεί την κατανόησή μας για το γεγονός ότι στα συγκεκριμένα σημεία η κυκλοφορία θα γίνεται από παράλληλους δρόμους... 

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ... 

"Στα πλαίσια κατασκευής του έργου του θέματος, απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας επί των παράλληλων δημοτικών οδών «Χρήστου Ραπτόπουλου» και «Στεκούλη Νάξιου Φιλικού» και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση με την κάθετη κεντρική δημοτική οδό «Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου» έως την διασταύρωση με την επίσης κάθετη δημοτική οδό «Ν. Σκουφά» (θέση ΙΚΑ), στην περιοχή Αι Γιάννη Χώρας της Δ.Κ. Νάξου, προκειμένου να ολοκληρωθεί τμήμα του έργου.

Οι βασικές εργασίες εκσκαφών και αντικατάστασης του δικτύου στα τμήματα αυτά θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 18/2/2020 έως και την Παρασκευή 21/2/2020, οπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία στα ανωτέρω τμήματα των οδών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, η πρόσβαση στη περιοχή αυτή θα γίνεται από τις παραπλήσιες δημοτικές οδούς.

Για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, ο ανάδοχος στον οποίο κοινοποιείται το παρόν, καλείται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης, ώστε αφενός να ενημερώνονται έγκαιρα οι οδηγοί για το κλείσιμο του δρόμου και τις εναλλακτικές διαδρομές και κυρίως να μειωθούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι ατυχήματος.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση, την ανοχή και τη συμβολή όλων στην ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς που εφαρμόζονται οι νέες ρυθμίσεις".