Νάξος: Διακοπή υδροδότησης (15/04) σε Γλινάδο και Γαλανάδο

Η τεχνολογία μπαίνει δυναμικά στη ζωή του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε μία προσπάθεια να περιορίσει την διαρροή νερού και κυρίως να έχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για την επάρκεια και ποιότητα του νερού. Η εγκατάσταση του συστήματος τηλεμετρίας είχε ξεκινήσει από το Σαγκρί (τέλη Φεβρουαρίου) και τώρα φτάνει σε Γαλανάδο και Γλινάδο. Αυτός είναι και ο λόγος που αύριο Πέμπτη 15 Απριλίου και για οκτώ ώρες θα έχουμε διακοπή υδροδότησης…

Αναλυτικά η ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του αρμόδιου αντιδημάρχου Μανώλη Πολυκρέτη αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της εγκατάστασης «συστήματος τηλεμετρίας και τηλεχειρισμού για την εξασφάλιση της επάρκειας και ποιότητας του πόσιμου ύδατος και μείωσης των διαρροών», που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι απαραίτητη η διακοπή της υδροδότησης των οικιών στα όρια των Κοινοτήτων Γλινάδου και Γαλανάδου, την Πέμπτη 15 Απριλίου, από τις 7:30 έως τις 15:30.

 Μέσω του νέου ηλεκτρονικού συστήματος τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού θα γίνει η απεικόνιση των δεξαμενών του Γλινάδου και του Γαλανάδου σε πραγματικό χρόνο, ώστε να εξασφαλίζεται η επάρκεια και η ποιότητα ύδατος.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση και την κατανόησή σας". 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News