Νάξος - Δικηγορικός Σύλλογος: Κλειστές σήμερα (03/10) οι Δικαστικές Υπηρεσίες

Δικαστήρια - Νάξος

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, πολιούχου αγίου της πόλης των Αθηνών και προστάτη των Δικαστικών και του Δικαστικού Σώματος.

Η ημέρα έχει καθιερωθεί ως υποχρεωτική αργία για τις δικαστικές υπηρεσίες και τα δικαστήρια ολόκληρης της Χώρας (άρθρο 25 του ν. 1941/1991).

Ως εκ τούτου οι παραπάνω υπηρεσίες δεν θα λειτουργήσουν, ενώ όσες προθεσμίες λήγουν εκείνη την εξαιρετέα ημέρα, η λήξη τους μετατίθεται για την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Νάξου που αναφέρει: 

Σας γνωστοποιούμε ότι την Δευτέρα 3/10/2022 οι Δικαστικές Υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστές λόγω της  Δικαστικής Αργίας για την εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, προστάτη των Νομικών. 

Σε πανελλαδικό επίπεδο, θα πραγματοποιηθεί η 35η Επέτειος Πανελλήνιου Εορτασμού του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Προέδρου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και τη Δοξολογία για την επέτειο στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών και θα ακολουθήσει πολιτιστική εκδήλωση στην αίθουσα Γερουσίας της Παλαιάς Βουλής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News