Νάξος - Δήμος: Καθαρισμός της επαρχιακής οδού λόγω χιονόπτωσης

Από τις πρώτες πρωινές ώρες έχουμε χιονόνερο και μικρής έκτασης χιονόπτωση στην Ορεινή Νάξο... Με τη θερμοκρασία στο όριο του ...μηδέν λογικό είναι οι όποιες κινήσεις να προσεκτικές καθότι οι πληροφορίες ανέφεραν το πρωί ότι λόγω του χιονόνερου η επικοινωνία με την ορεινή Νάξο δεν ήταν εύκολη... Και ο Δήμος πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Ενημερώνει ότι η κυκλοφορία πρέπει να γίνετια με προσοχή, εάν υπάρχουν να τοποθετηθούν αντιολισθηκές αλυσίδες και το κυριότερο; Μηχάνημα του Δήμου ήδη είναι στο δρόμο και καθαρίζει όπου υπάρχει ανάγκη 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αναφέρει: Λόγω της συνεχούς χιονόπτωσης στο ορεινό επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο Απειράνθου - Κεραμωτής - Κορώνου - Σκαδού - Κορωνίδας και δια μέσου Μονής, η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσχέρεια και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς οχημάτων, σύμφωνα και με σχετική ειδοποίηση της Αστυνομίας.

Για ασφαλέστερη κίνηση είναι αναγκαία η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Μηχάνημα του Δήμου διενεργεί ήδη εκχιονισμό όπου είναι αναγκαίο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News