Νάξος: εεε μία τρυπούλα την έκανε ο Ζορμπάς

Υπάρχουν δρόμοι και δρόμοι.. Καθένας έχει μία δική του μικρή ή μεγάλη ιστορία. Στη Νάξο, ένας από τους δρόμους που "γράφει" σε κάθε χειμερινή περίοδο νέα κεφάλαια είναι αυτός που συνδέει παραλιακά τον Ορκό με την Πλάκα και την Μικρή Βίγλα. 

Λόγω περιορισμών ελέω Natura οι παρεμβάσεις από την Δημοτική Αρχή (και την Περιφερειακή) είναι λιτές και με προσοχή. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τις καιρικές συνθήκες να αφήνουν τα σημάδια τους. Οπως έγινε και με το πέρασμα του Ζορμπά. Μπορεί να μην είχαμε καταστροφές όπως έγινε σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και με μικρότερη έκταση στις Κυκλάδες, αλλά ο συγκεκριμένος δρόμος σημαδεύτηκε... 

Και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ο Εμμανουήλ Βάβουλας στην προσωπική του ιστοσελίδα στα social media, η τρύπα στην άκρη του δρόμου όχι απλά είναι μεγάλη, αλλά και χρειάζεται προσοχή από τα διερχόμενα αυτοκίνητα και βέβαια τους πεζούς. Ειδικά τις βραδινές ώρες. Η κυκλοφορία παραμένει σε υψηλά επίπεδα αν και έχουμε φτάσει στον Οκτώβριο και καλό θα είναι να υπάρξει άμεση παρέμβαση από την Δημοτική ή Επαρχιακή Αρχή ώστε να αποφύγουμε δυσάρεστα συμβάντα..