Νάξος: Είχε Αγιο ο οδηγός, το αυτοκίνητο διέλυσε κολόνα ΔΕΗ και έφυγε εκτός δρόμου

Οι εικόνες σοκάρουν… Διαλυμένες λαμαρίνες… Σίδερα παραμορφωμένα. Και η πρώτη ερώτηση έρχεται αυθόρμητα «Ο οδηγός χτύπησε;». «είχε συνεπιβάτες;» και λίγο μετά «πως έγινε;»

Ξημερώματα Κυριακής του Αγίου Πολυκάρπου και η Αστυνομία ενημερώνεται.. Ατύχημα στην έξοδο της πόλης της Νάξου. Λίγο μετά τις 4.30 το πρωί… Αυτοκίνητο που έφευγε από τη πόλη με κατεύθυνση κάποιο από τα χωριά του νησιού, για άγνωστο λόγο, βρέθηκε αναποδογυρισμένο στο κήπο οικίας που βρίσκεται επί του επαρχιακού δρόμου…

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν μεγάλη καθότι όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που μας έστειλαν αναγνώστες της ιστοσελίδας και τους ευχαριστούμε πολύ, έκοψε ακόμη και κολόνα της ΔΕΗ προκαλώντας πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση ενώ διέλυσε και τα παρτέρια που υπήρχαν ως προστατευτικά της οικίας από το δρόμο..

Ο δρόμος όπως ήταν λογικό έκλεισε άμεσα, οι Αστυνομικοί ενημέρωναν τους διερχόμενους για το ατύχημα και …

Αα ο οδηγός ε; Ε για να μην το αναφέρουμε έως τώρα, σωστά καταλάβατε. Όπως λένε «ούτε γρατζουνιά»… Κι αυτό είναι το ευχάριστο της υπόθεσης αυτής..

Όσο για το αυτοκίνητο; Ανήκει σε γνωστή εταιρεία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και όπως βλέπετε, πάει για ολική επισκευή…

Όμως, κρατάμε το καλό της ιστορίας…. Ο οδηγός βγήκε αλώβητος… Ελπίζουμε μόνο να του έγινε το πάθημα, μάθημα και να προσέχει όπως οδηγεί…

Τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει ήδη η Αστυνομία…