Νάξος - Εμπορικός Σύλλογος: Στήριξη στο έργο της Δημοτικής Αστυνομίας (video)

Δημοτική Αστυνομία

".... Εμείς ως Σύλλογος βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με τον Προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας και ζητάμε από εσάς να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια όχι μόνο γιατί δεν έχει επιχειρηθεί στο παρελθόν ποτέ αλλά και γιατί οι καρποί που θα αποδώσει σε όλους εμάς την Τουριστική περίοδο θα είναι ανεκτίμητοι...." 

Αυτό αναφέρει ανάμεσα στα άλλα σε ανακοίνωσή του ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου με αφορμή την πορεία και το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας Νάξου... Με τα παιδιά της Αστυνομίας καθημερινά να είναι σε εγρήγορση και να προσπαθούν να κρατούν σε αξιοπρεπή κατάσταση τους κεντρικούς δρόμους του νησιού... 

Εδώ να σημειώσουμε ότι πρόσφατα, είχε μιλήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice 107,5 "Η Φωνή του Αιγαίου" ο επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας Κυριάκος Φραγκάκος όπου ανάμεσα στα άλλα είχε αναφέρει "γνωρίζω τα προβλήματα της πόλης, το μεγάλο μου στοίχημα είναι η βιτρίνα της πόλης, η οδός Παπαβασιλείου να είναι «καθαρή» από αυτοκίνητα και βέβαια σιγά σιγά θα προχωρήσουμε μέσω ενημέρωσης με τα υπόλοιπα μέλη της Αστυνομίας στην βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και επισκεπτών. Τόνισε δε «Υπάρχει καλή θέληση ώστε να γίνει η καθημερινότητα των πολιτών καλύτερη. Δεν ήρθαμε να κοβουμε πρόστιμα αλλά να συνεργαστούμε για το καλό όλων μας" (φωτογραφία Kykladiki.gr) 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος αναφέρει: 

"Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον νέο προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Φραγκάκο Κυριάκο και όλους τους Δημοτικούς Αστυνομικούς του Δήμου μας για την πρωτόγνωρη προσπάθεια που κάνουν ελευθερώνοντας την κεντρική οδό της πόλης μας από μόνιμα σταθμευμένα οχήματα δημιουργώντας χώρους στάθμευσης για να μπορούν οι συμπολίτες μας να εξυπηρετούνται στα καταστήματα της πόλης μας.

Με αυτόν τον τρόπο βοηθάνε τον κλάδο μας που αυτή την περίοδο πλήττεται οικονομικά και ταυτόχρονα διευκολύνουν την καθημερινότητα μας και βάζουν τάξη στην πόλη μας.

Εμείς ως Σύλλογος βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με τον Προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας και ζητάμε από εσάς να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια όχι μόνο γιατί δεν έχει επιχειρηθεί στο παρελθόν ποτέ αλλά και γιατί οι καρποί που θα αποδώσει σε όλους εμάς την Τουριστική περίοδο θα είναι ανεκτίμητοι.

Τέλος, ευχόμαστε στον νέο Προϊστάμενο και στους Δημοτικούς Αστυνομικούς Καλή και Δημιουργική χρονιά με Υγεία και υποσχόμαστε να σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο εγχείρημα τους αφού από τις πρώτες κιόλας μέρες αποφέρει καρπούς".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News