Νάξος - Ενωση Ξενοδόχων: Πρωτιά Μπαρδάνη, έκπληξη από Μαρία Λεγάκη

Χαμόγελα από Ξενοδόχους

Αποτελούν το πιο δυνατό κομμάτι της Οικονομίας στη Νάξο... Κακά τα ψέματα. Οφείλουν να έχουν ισχυρή Ενωση ώστε να μπορούν να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.. Αναφερόμαστε στην Ενωση Ξενοδόχων Νάξου, η οποία από χθες, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, μπαίνει σε μία νέα διοικητική εποχή... Μανώλης Μπαρδάνης και Μαρία Λεγάκη (σ.σ. το νέο αίμα) εμφανίζονται να είναι οι κερδισμένοι των εκλογών για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ ο απερχόμενος Πρόεδρρος Βαγγέλης Κατσαράς μαζί με τον πρώην πρόεδρο Γιάννη Μαργαρίτη ήταν οι πρώτοι σε ψήφους όσον αφορά την εκπροσώπηση των Ναξιωτών επιχειρηματιών στον τουρισμό, στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων... Οσο για την Ελεγκτική Επιτροπή; Ο Γιάννης Μαράκης ήταν αυτός που κέρδισε τις περισσότερες προτιμήσεις...

Ο Βαγγέλης Κατσαράς - απερχόμενος πρόεδρος - σε σχόλιό του στη σελίδα των Ξενοδόχων ανέφερε " Συγχαρητήρια σε όλους!! Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι!! Στη νέα 3ετια κανείς δεν περισσεύει! Εύχομαι καλή δύναμη και σιδεροκέφαλοι!!!" Και βέβαια ουκ ολίγα τα σχόλια από φίλους όσον αφορά τη πορεία των νέων διοικητικών... Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή ήταν μεγάλη καθότι έδωσαν το παρών 111 (σ.σ. στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν 93 άτομα) από τα μέλη της Ενωσης Ξενοδόχων Νάξου..

Ο Μανώλης Μπαρδάνης στη δική του τοποθέτηση μέσα από τη σελίδα του στα social media ευχαρίστησε το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο, παρουσίασε τα νέα μέλη και ανέφερε: "Η Παγκόσμια Μέρα Τουρισμού συνδυάστηκε με τις εκλογές στην Ένωση Ξενοδόχων Νάξου.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους μας εμπιστεύτηκαν την τύχη του Συλλόγου μας. Να ευχαριστήσω από το απερχόμενο Δ.Σ μας τους Βαγγέλη Κατσαρά, Αλέξανδρο Φραντζέσκο, Αντώνη Μανδηλαρά, Γιώργο Χιούτη και Σταμάτη Ανδρή και να ευχηθώ καλή δύναμη στο νέο μας Δ.Σ που συνδυάζει εμπειρία με τον Γιώργο Λατίνο τους και τους φίλους Γιάννη Πολυχρονάκο, Στέλιο Βαθρακοκοίλη και τη νέα γενιά μας Μαρία Λεγάκη και Νίκο Μαργαρίτη Ας ξεκινήσουμε!

Ας δούμε τα αποτελέσματα και βέβαια περιμένουμε την στελέχωση του Διοικητικού Συμβουλίου στην πρώτη συνεδρίαση υπό τον πρώτο σε ψήφους Μανώλη Μπαρδάνη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα ανέβει ένα σκαλί και από Γραμματέας οδεύει για τη θέση του προέδρου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο (εκλέχτηκαν όλοι)

Βαθρακοκοίλης Στυλιανός (Korali) 16

Λατίνας Γιώργος (Galini) 41

Λεγάκη Μαρία (Astir of Naxos) 46

Μαργαρίτης Νίκος (Perla) 26

Μπαρδάνης Εμμανουήλ (Nastazia Village) 50

Πολυχρονάκος Ιωάννης (Naxos Holidays) 34

 

Ελεγκτική Επιτροπή

Βαθρακοκοίλη Σταματία (Fikas) 55

Μαράκης Ιωάννης (Xenia)  60

Σκορδιαλού Μαρία (Zeus) 38

 

Αντιπρόσωποι στην ΠΟΞ

Βαθρακοκοίλης Στυλιανός (Korali) 12

Κατσαράς Βαγγέλης (Princess of Naxos) 69

Μαργαρίτης Ιωάννης (Barbouni) 45

Μιχελόπουλος Ευάγγελος (Naxos Filoxenia) 25

Μπαρδάνης Εμμανουήλ (Nastazia Village) 28

Πολυχρονάκος Ιωάννης (Naxos Holidays) 25

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News