Νάξος - Επαρχείο: Δεκαήμερη αναστολή για έκδοση αδειών οδήγησης

Νάξος

Θέλετε να προχωρήσετε σε έκδοση αδειών οδήγησης ή για άλλες δράσεις που αφορούν την κυκλοφοριακή αγωγή; Μέσω ενημέρωσης από το Επαρχείο Νάξου (και είναι γενικότερο σε όλη τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου) δεν θα είναι εφικτό κάτι τέτοιο από την 14η Ιανουαρίου έως και την 21η Ιανουαρίου (σ.σ. για την Περιφέρεια η ανακοίνωση είναι έως και την 24η Ιανουαρίου) και αυτό οφείλεται στην αναβάθμιση των Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του Επάρχου Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Αμοργού, Ιωάννη Μαργαρίτη " Σας ενημερώνουμε ότι οι υπάλληλοι του  Τμήματος  Μεταφορών και Επικοινωνιών Νάξου, από την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 έως και την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022, δεν θα είναι εφικτό να εξυπηρετούν το κοινό σε θέματα, που έχουν σχέση με άδειες οδήγησης και άδειες κυκλοφορίας οχημάτων.

Το διάστημα αυτό, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, θα πραγματοποιήσει αλλαγή της τεχνολογικής πλατφόρμας των εφαρμογών για τις συγκεκριμένες άδειες, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των πληροφοριακών του συστημάτων ".

Κάτι που σημαίνει ότι από το πρωί της 24ης Ιανουαρίου (βλ Δευτέρα) πιάνουμε και πάλι ...δουλειά 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News