Νάξος: έρχεται η ώρα (30/11) της αποκάλυψης για το master plan

Άργησε λίγο είναι η αλήθεια αλλά έφτασε η μεγάλη στιγμή. Και έτσι έχουμε στα χέρια μας την πρόσκληση για την παρουσίαση της 1ης φάσης της «Μελέτης Πλαισίου Έργων Ανάπτυξης Λιμένα Νάξου». Και επειδή ενδεχομένως να μπερδευτήκατε μιλάμε για το περίφημο master plan που ακούμε χρόνια αλλά δεν το βλέπουμε…. 

Όπως διαβάζουμε στη σχετική πρόκληση ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, Νικόλαος Σέργης, μας προσκαλούν σε συνάντηση, για ενημέρωση – συζήτηση σχετικά με την εκπόνηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού «Μελέτη Πλαισίου Έργων Ανάπτυξης Λιμένα Νάξου (Master Plan)».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Νάξου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 30/11/2017 και ώρα 13:00 μ.μ. , με εισηγητές τον κ. Αλβέρτο Παύλο Γιαμίν νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας CNWAY και τους συνεργάτες του.

Κατά τη συνάντηση θα γίνει παρουσίαση της 1ης φάσης της μελέτης «Πλαίσιο έργων ανάπτυξης Λιμένα Νάξου».

Το σχέδιο στρατηγικής ανάπτυξης αποτελεί τμήμα ευρύτερης δράσης για το μέλλον της Νάξου, που στόχο έχει την αναβάθμιση του λιμένα και της χερσαίας ζώνης αυτού (από την Πορτάρα μέχρι τον Μετεωρολογικό Σταθμό), ώστε να καταστεί σύγχρονο και λειτουργικό και να αποτελέσει πόλο ανάπτυξης για τη Νάξο. Και βέβαια η σχετική πρόκληση απευθύνεται σε όλους τους φορείς ανάπτυξης του νησιού….