Νάξος: Χανιώτης καλείται σε απολογία για απάτες μέσω τηλεφώνου που άφησε πριν 10 χρόνια (!!!)

Είναι αυτό που λένε: θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη... Μία ιστορίας παράνοιας και σενάριο κινηματογραφικής ταινίας ή κάτι μας έχει ξεφύγει μετά τη πρώτη ανάγνωση της είδησης; Θύμα ή Θύτης; Τι θέλουμε να πούμε;  Πριν από χρόνια δραστήριος επιχειρηματίας, όμως θύμα της κρίσης, άνεργος και χωρίς εισόδημα.. Κάτοικος Χανίων που παλεύει καθημερινά για να μπορέσει να σταθεί όρθριος αλλά συν τοις άλλοις αποτελεί θύμα απάτης που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Στην υπόθεση που έχει αναδείξει και στο παρελθόν το zarpanews.gr, ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας θεωρείται ύποπτος για τηλεφωνικές κλήσεις και απάτες προς τουριστικές επιχειρήσεις και καταστήματα, καθώς και απειλητικά τηλεφωνήματα εις βάρος μίας γυναίκας στη Νάξο.

Για την τελευταία υπόθεση, μάλιστα, έχει γίνει καταγγελία και ο χανιώτης καλείται να μεταβεί στην Νάξο (σ.σ. η δικάσιμος έχει οριστεί για τις 10 Μαρτίου 2021) για να καταθέσει στο δικαστήριο, ενώ υπάρχουν έγγραφα που αποτυπώνουν ξεκάθαρα οτι ο συγκεκριμένος αριθμός έχει πάψει εδώ και πολλά χρόνια να του ανήκει, συγκεκριμένα, από το 2011. Δέκα χρόνια πριν δηλαδή…

Και το χειρότερο; αδυνατεί να καλύψει ακόμα και τα έξοδα μετάβασης στη Νάξο κι αυτό γιατί όπως αναφέρεται στο χαρτί κλήτευσης αν δεν παραστεί κινδυνεύει με πρόστιμο.

Σε μια πρόχειρη έρευνα στο διαδίκτυο, ο σταθερός αριθμός από τα Χανιά αντιστοιχεί σε ένα κατάστημα μίνι μάρκετ, το οποίο όμως έχει εδώ και χρόνια κλείσει και ο αριθμός έχει διακοπεί.  Άγνωστο πως, αρκετό καιρό μετά έγιναν οι κλήσεις από άγνωστο άτομο και χώρο.

Η έρευνα κατέληξε στον χανιώτη, ο οποίος κλήθηκε να απολογηθεί για δεύτερη φορά, αφού το όνομά του είχε εμπλακεί και το 2016 σε παρόμοια υπόθεση με τον ίδιο αριθμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News