Νάξος: Και απογευματινά τμήματα για εκμάθηση κατασκευής ενδυμάτων από τη Περιφέρεια Αιγαίου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε., λόγω μεγάλης ζήτησης, θα πραγματοποιήσουν και απογευματινά τμήματα με:  Κατασκευή ενδυμάτων. Εκμάθηση ραπτομηχανής, επιδιόρθωση και μεταποίηση ρούχων (κόντεμα, μάκρεμα, στένεμα, φάρδεμα, φερμουάρ).

Το πρώτο τμήμα θα είναι κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 16:00 – 19:00. Ημερομηνία έναρξης 19/11/2018 και το δεύτερο κάθε Τρίτη και Πέμπτη 16:00 – 19:00. Ημερομηνία έναρξης 20/11/2018.  Οι ενδιαφερόμενοι στο πρώτο μάθημα θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα κομμάτι ύφασμα (ανοιχτόχρωμου χρώματος, βελόνα, κλωστή, ψαλίδι και μια μεζούρα. Να σημειώσουμε ότι παράλληλα τα πρωινά γίνονται και μαθήματα Αγιογραφίας, αμφότερα δε έχουν προσελκύσει ουκ ολίγους κατοίκους του νησιού ξεπερνώντας τις αρχικές προσδοκίες 

Τα προγράμματα, τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου: «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου», θα υλοποιηθούν στο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου (οδός Κοντολέοντος, Περιφερειακός Νάξου), είναι δωρεάν και απευθύνονται σε όλους, ενήλικες ανέργους και εργαζομένους, ανεξάρτητα από φύλο, μορφωτικό επίπεδο, χώρα καταγωγής, θρησκεία, τόπο διαμονής, νέους, φοιτητές, κ.λ.π., με μόνη προϋπόθεση το ενδιαφέρον τους για γνώση και ενεργό συμμετοχή.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από ίδιους πόρους και υλοποιείται από το πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΑΕ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου (ΠΕΔΝΑ).

Για πληροφορίες και εγγραφές: 2285361441 Κατερίνα Σιδερή