Νάξος: Κόρωνος και Τρίποδες μαζεύουν ρούχα για τους πληγέντες στη Δυτική Αττική

Στην Μάνδρα, τη Νέα Πέραμο και γενικά τη Δυτική Αττική γίνεται μία σημαντική προσπάθεια ώστε οι κάτοικοι να σταθούν και πάλι στα πόδια τους… Και όλοι εμείς προσπαθούμε με τον τρόπο μας να τους βοηθήσουμε. Και το δράμα τους  δεν άφησε ασυγκίνητους τους νησιώτες. Στη Νάξο έχουμε κινητοποίηση (τουλάχιστον με βάση αυτά που έχουμε μάθει μέσω διαδικτύου) σε Τρίποδες και Κόρωνο…

Η αρχή γίνεται από τα …. Ορεινά, όπου όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της κα Λαμπρινής Παυλοπούλου «ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κορώνου σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε με ένα ελάχιστο δείγμα της αγάπης μας τους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής από τη θεομηνία των προηγούμενων ημερών, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, τρόφιμα, ότι μπορέσουμε με τη βοήθεια όλων όσων μπορούν και θέλουν να προσφέρουν έστω ένα κιλό μακαρόνια...ένα μπουκάλι νερό… Από λίγο ο καθένας θα προσφέρουμε κάτι όλοι μαζί. Τη Δευτέρα στο γραφείο της εκκλησίας της Αγ. Μαρίνας, από 9:00 το πρωί εως τις 2:00 το μεσημέρι θα δεχόμαστε τη προσφορά της αγάπης σας!! Ας δείξουμε για άλλη μια φορά αυτό που μας τιμά ως χριστιανούς κι ως Έλληνες, το αίσθημα αλληλεγγύης, της συμπόνιας και της αγάπης!!

Μάλιστα, γίνεται ιδιαίτερη παράκληση και «όσες Μανούλες έχετε παιδικά ρούχα και παπουτσάκια που πλέον δεν σας είναι χρήσιμα, αντί να τα πετάξετε, προσφέρετε τα στα παιδάκια εκείνα που έμειναν χωρίς τίποτα από τις πλημμύρες και τη θεομηνία. Μπείτε για δευτερόλεπτα στη θέση εκείνων των μανάδων που δεν έχουν τίποτα να φορέσουν στα παιδιά τους. Αύριο από 9:00 το πρωί ως τις 2:00 στο γραφείο της εκκλησίας μας ότι μπορείτε κι έχετε διάθεση είναι ευπρόσδεκτο!!»

Αντίστοιχη κίνηση και στα …πεδινά και δη στις Τρίποδες. Όπως διαβάζουμε ο Πολιτιστικός-Μορφωτικός Σύλλογος Νέων Τριπόδων Νάξου αναλαμβάνει την πρωτοβουλία συλλογής ρούχων και τροφίμων τα οποία θα σταλούν ως ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες κατοίκους.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στα γραφεία του συλλόγου στον Αγ. Νεκτάριο τις εξής ημερομηνίες: Κυριακή 26-11-2017 και ώρες από 12:00 έως 16:00 Δευτέρα 27-11-2017 και ώρες από 18:00 έως 21:00 Τρίτη 28-11-2017 και ώρες από 17:00 έως 20:00».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News