Νάξος - Κουρνοχώρι: Κλείσιμο δρόμου από 17 Οκτωβρίου και για 15 μέρες

Λίγο πριν την έναρξης της …χειμερινής περιόδου και έχουμε δράσεις από το Επαρχείο Νάξου για την πληρέστερη συντήρηση των επαρχιακών δρόμων που βρίσκονται στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας… Αυτός είναι και ο λόγος που ξεκινούν έργα και η αρχή από το δρόμο Χώρας – Κινιδάρου όπου την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου κλείνει ο δρόμος στο ύψος του σχολείου Κουρνοχωρίου και για τις επόμενες 15 μέρες … Πως θα γίνει η μετάβαση προς Κινίδαρο; Μέσω της οδού Χώρας – Χαλκείου – Μονής…

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης, αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου ο δρόμος Χώρας - Κινιδάρου στο ύψος του σχολείου Κουρνοχωρίου θα είναι κλειστός λόγω εργασιών εκσκαφής για την κατασκευή τοιχείου αντιστήριξης του επαρχιακού δρόμου. Από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και για 15 ημέρες (έως την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου) απαγορεύεται η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων (φορτηγών, λεωφορείων) ενώ η κυκλοφορία ιδιωτικών οχημάτων και μηχανών πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή λόγω μικρού πλάτους.

Ο δρόμος είναι απαραίτητο να κλείσει το συγκεκριμένο διάστημα ώστε εκτός από τις εργασίες εκσκαφών και σκυροδέτησης, το σκυρόδεμα του τοιχείου αντιστήριξης να αποκτήσει και τις αναμενόμενες φέρουσες αντοχές του. Η κίνηση της κυκλοφορίας στο παραπάνω διάστημα, θα πραγματοποιείται από την επαρχιακή οδό Χώρας - Χαλκείου - Μονής. Παρακαλούμε για ενημέρωση των πολιτών και τις δικές σας ενέργειες.