Νάξος: Με προσοχή η διέλευση από αύριο σε τμήμα του δρόμου Χώρας Νάξου - Γαλανάδο

Ανακοίνωση εξέδωσε το Επαρχείο Νάξου σχετικά με εργασίες που θα πραγματοποιηθούν από αύριο Τετάρτη 11 Μαρτίου στον επαρχιακό δρόμο Χώρας Νάξου - Γαλανάδο και στο ύψος του σημείο "Πρώην αποθήκες Φικά", λίγο πριν το νέο γεφύρι στο πάλαι ποτέ εργοστάσιο της ΔΕΗ... Και για τους νεώτερους, στη διασταύρωση του δρόμου που οδηγεί στον επαρχιακό Χώρας Νάξου - Ποταμιά...   Οι εργασίες γίνονται στην μία λωρίδα του δρόμου για εργασίες καθαίρεσης και κατασκευής νέου τεχνικού.   

Ας δούμε τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του Επάρχου Νάξου, Ιωάννη Μαργαρίτη... " Σας ανακοινώνουμε ότι από την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, επί της επαρχιακής οδού Χώρας - Γαλανάδου στη συμβολή με τον αγροτικό δρόμο που συνδέεται με την επαρχιακή οδό Χώρας - Ποταμιάς στη θέση "πρώην αποθήκες Φικά", η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται στη μία λωρίδα κυκλοφορίας λόγω εργασιών καθαίρεσης και κατασκευής νέου τεχνικού.

Παρακαλούμε για την ιδιαίτερη προσοχή των διερχόμενων οδηγών μεγάλων οχημάτων, αυτοκινήτων και δικύκλων προς αποφυγή ατυχημάτων".